Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-03 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Wenax Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
united bdg FC Piła
Taktyka_3++ Tactiek Pierwsza
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Slončík geeft een hoge lob. Solner kopt de bal weg. Frandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united bdg - FC Piła 1:0

5e minuut.
Slončík passt de bal zonder na te denken. Solner is nu in balbezit. Met opzet legt Błaszczyk zijn tegenspeler op de grond. Błaszczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Solner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Dalpont bereikt de bal nog maar net als eerste. Slončík onderschept slim de pass. Slončík passt de bal zonder na te denken. Frandsen is nu in balbezit. Frandsen speelt de bal door. Scateni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Plop kopt de bal weg. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frandsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frandsen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dalpont speelt de bal door. Orsina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plop. Orsina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dafinescu wilt de vrije trap nemen. Saunders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini verovert de bal door een tackle van achteren. Martini probeert naar een medespeler te passen. Benedito is nu in balbezit. Benedito schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Dafinescu met een sublieme pass. Benedito is nu in balbezit. Kapović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benedito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalpont komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Slončík verovert de bal door een tackle van achteren. Slončík speelt de bal door. Solner is nu in balbezit. Solner haalt uit met een fantastische trap. Scateni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Köseoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slončík is nu in balbezit. Slončík passt de bal met de wreef. Frandsen is nu in balbezit. Frandsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Gutemberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slončík met een sublieme pass. Solner is nu in balbezit. Solner haalt uit met een fantastische trap. Scateni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sugiarto geeft een hoge lob. Kapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapović passt de bal in één keer door. Orsina heeft problemen om de bal te vangen. Orsina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Köseoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slončík rent richting de bal. Slončík geeft de bal voor. Frandsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united bdg - FC Piła 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united bdg 48%, FC Piła 52%.
united bdg - FC Piła 2:0

51e minuut.
Sugiarto onderschept slim de pass. Sugiarto geeft de bal voor. Slončík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solner de bal. Solner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone passt de bal zonder na te denken. Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner draait met de bal, schiet en ... Scateni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kapović probeert naar een medespeler te passen. Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambroz. Ambroz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hurmuzachi kopt de bal weg. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop passt de bal met de wreef. Solner rent richting de bal. Solner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kapović passt de bal in één keer door. Slončík is nu in balbezit. Slončík passt de bal met de wreef. Solner rent richting de bal. Solner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Solner rent richting de bal. Solner passt de bal in één keer door. Slončík probeert naar een medespeler te passen. Frandsen rent richting de bal. Frandsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schitelea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dafinescu speelt de bal door. Dalpont speelt de bal door. Benedito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united bdg 39%, FC Piła 61%.
united bdg - FC Piła 2:0