Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice Jezusowe Kołko Rybackie
nowa Tactiek :D
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Lilai probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Opolski met de inworp. Špadina rent richting de bal. Špadina geeft een lange en hoge pass. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Atanasiu rent richting de bal. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Opolski passt de bal met de wreef. Špadina is nu in balbezit. Akkus begaat een overtreding. Akkus krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Špadina rent richting de bal. Špadina passt de bal in één keer door. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Niezbędny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 1:0

13e minuut.
Atanasiu is nu in balbezit. Akkus begaat een overtreding. Atanasiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Opolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atanasiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert passt de bal met de wreef. Đalović is nu in balbezit. Đalović haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 1:1

19e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalovi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neguţescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atanasiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 2:1

25e minuut.
Namysłowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Lilai kopt de bal weg. Neguţescu rent richting de bal. Intzenhofer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Intzenhofer krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Opolski de bal. Opolski passt de bal zonder na te denken. Ciepły speelt de bal door. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Niezbędny trapt de bal weg van het doel. Luzardo kan de bal niet met de borst controleren. Fohlmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fohlmann krijgt een gele kaart. Luzardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đalović met een snel genomen vrije trap. Guilbert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 38%, Jezusowe Kołko Rybackie 62%.
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 2:1

46e minuut.
Mnich komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fohlmann probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu met een sublieme pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Niezbędny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Jalovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 3:1

53e minuut.
Lilai is nu in balbezit. Lilai probeert naar een medespeler te passen. Opolski geeft de bal voor. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Opolski is nu in balbezit. Opolski passt de bal in één keer door. Jalovi heeft problemen om de bal te vangen. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski speelt de bal door. Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Neguţescu schiet op doel. Niezbędny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 4:1

64e minuut.
Ciepły probeert de bal met de borst te controleren. Intzenhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Intzenhofer passt de bal zonder na te denken. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Akkus kopt de bal weg. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jalovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Intzenhofer rent richting de bal. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Boscagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neguţescu met een snelle inworp. Fohlmann met een sublieme pass. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Niezbędny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boscagli met een sublieme pass. Guilbert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opolski. Guilbert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Đalović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Špadina kopt de bal weg. Neguţescu rent richting de bal. Jalovi is nu in balbezit. Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mnich verovert de bal door een tackle van achteren. Mnich passt de bal met de wreef. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Niezbędny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 24%, Jezusowe Kołko Rybackie 76%.
CF Real Gliwice - Jezusowe Kołko Rybackie 5:1