Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KANALIE Wronkii
kintekunta Tactiek TRALALALA
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten formidable
average Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grady onderschept slim de pass. Grady geeft een hoge lob. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales geeft een lange en hoge pass. Malta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Malta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó probeert naar een medespeler te passen. Kosobucki is nu in balbezit. Kosobucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bagus de bal. Bettarini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:1

9e minuut.
Iacobucci probeert de bal met de borst te controleren. Iacobucci probeert naar een medespeler te passen. Kürti rent richting de bal. Kürti geeft een lange en hoge pass. Bagus krijgt zijn hoofd ertegen. Malta bokst de bal weg.

12e minuut.
Filó onderschept slim de pass. Kürti geeft de bal voor. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Malta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Iacobucci onderschept slim de pass. Iacobucci met een sublieme pass. Daar is Kürti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti geeft een hoge lob. Bagus krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Fednárik is nu in balbezit. Iacobucci onderschept slim de pass. Iacobucci passt de bal zonder na te denken. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:2

33e minuut.
Bagus verovert de bal door een tackle van achteren. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti passt de bal zonder na te denken. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:3

36e minuut.
Kos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Puñales met een snelle inworp. Iacobucci geeft de bal voor. Bagus maakt een snoekduik en kopt de bal. Malta bokst de bal weg.

37e minuut.
Fednárik passt de bal zonder na te denken. Częścik rent richting de bal. Częścik passt de bal met de wreef. Varró is nu in balbezit. Varró schiet op doel. De bal raakt de paal. Galdames kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Kürti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bagus de bal. Bagus draait met de bal, schiet en ... Malta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:4

41e minuut.
Kos rent richting de bal. Kosobucki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosobucki geeft de bal voor. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti draait met de bal, schiet en ... Malta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottaviano komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Iacobucci passt de bal zonder na te denken. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki met een sublieme pass. Bagus rent richting de bal. Bagus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KANALIE 78%, Wronkii 22%.
KANALIE - Wronkii 0:5

48e minuut.
Filó geeft een hoge lob. Kürti kopt de bal weg. Bagus rent richting de bal. Bagus schiet op doel. Malta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:6

50e minuut.
Iacobucci heeft problemen om de bal te vangen. Iacobucci passt de bal zonder na te denken. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki passt de bal zonder na te denken. Bagus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:7

59e minuut.
Inworp. Kürti met de inworp. Bagus is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kürti neemt de hoekschop. Malta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:8

62e minuut.
Kosobucki rent richting de bal. Kosobucki passt de bal in één keer door. Bagus is nu in balbezit. Bagus schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Iacobucci met een sublieme pass. Kosobucki is nu in balbezit. Klungelig pakt Kosobucki de bal. Kosobucki haalt uit met een fantastische trap. Malta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:9

71e minuut.
Klungelig pakt Fednárik de bal. Iacobucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacobucci geeft de bal voor. Bagus rent richting de bal. Bagus draait met de bal, schiet en ... Malta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kürti rent richting de bal. Kürti geeft de bal voor. Bagus is nu in balbezit. Bagus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:10

76e minuut.
Małyszka is nu in balbezit. Kürti onderschept slim de pass. Kürti geeft de bal voor. Bagus is nu in balbezit. Bagus schiet op doel. Malta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:11

80e minuut.
Filó probeert naar een medespeler te passen. Iacobucci met een sublieme pass. Bettarini rent richting de bal. Bagus verovert de bal door een tackle van achteren. Bagus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kürti rent richting de bal. Kürti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:12

83e minuut.
Kürti geeft een hoge lob. Grady heeft problemen om de bal te vangen. Bagus rent richting de bal. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Malta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - Wronkii 0:13

87e minuut.
Filó is nu in balbezit. Filó probeert naar een medespeler te passen. Kürti is nu in balbezit. Kürti geeft een lange en hoge pass. Bagus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KANALIE 80%, Wronkii 20%.
KANALIE - Wronkii 0:13