Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RODOWICI ŁODZIANIE Silverwind Griffins
Off 3 5 2 Tactiek 5-3-2 Def v2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
47 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kostner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostner geeft een lange en hoge pass. Bulanbay kopt de bal weg. Janić is nu in balbezit. Janić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kostner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubała rent richting de bal. Kostner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostner krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gerets geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Janić stond buitenspel. Apak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 1:0

9e minuut.
Celades is nu in balbezit. Bubała verovert de bal door een tackle van achteren. Bubała met een sublieme pass. Klungelig pakt Janić de bal. Janić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kostner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostner geeft een lange en hoge pass. Janić kopt de bal weg. Pulay probeert de bal met de borst te controleren. Pulay schiet op doel. Pastuszka bokst de bal weg.

22e minuut.
Kostner geeft de bal voor. Klungelig pakt Młocek de bal. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski schiet op doel. Hurduc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 2:0

23e minuut.
Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celades is nu in balbezit. Celades passt de bal in één keer door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kostner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostner geeft de bal voor. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 3:0

26e minuut.
Młocek geeft een hoge lob. Inworp. Tarnawski met de inworp. Stempski geeft de bal voor. Rădescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Młocek heeft problemen om de bal te vangen. Celades speelt de bal door. Bulanbay verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski geeft een lange en hoge pass. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Apak geeft de bal voor. Daar is Młocek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski schiet op doel. Hurduc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hurduc met een sublieme pass. Bubała kopt de bal weg. Apak is nu in balbezit. Janić verovert de bal door een tackle van achteren. Janić draait met de bal, schiet en ... Pastuszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Grzechowiak met een sublieme pass. Apak heeft problemen om de bal te vangen. Apak geeft de bal voor. Gerets rent richting de bal. Gerets geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RODOWICI ŁODZIANIE 41%, Silverwind Griffins 59%.
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 3:0

48e minuut.
Váně verovert de bal door een tackle van achteren. Váně met een sublieme pass. Janić is nu in balbezit. Janić haalt uit met een fantastische trap. Pastuszka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 3:1

52e minuut.
Apak passt de bal zonder na te denken. Bubała rent richting de bal. Pulay is nu in balbezit. Pulay draait met de bal, schiet en ... Pastuszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stempski rent richting de bal. Stempski passt de bal in één keer door. Raczkowski met een sublieme pass. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu draait met de bal, schiet en ... Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gerets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janić probeert de bal met de borst te controleren. Apak is nu in balbezit. Janić onderschept slim de pass. Janić geeft de bal voor. Pastuszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski speelt de bal door. Bulanbay is nu in balbezit. Rădescu onderschept slim de pass. Rădescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celades is nu in balbezit. Bulanbay verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu onderschept slim de pass. Rădescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bubała is nu in balbezit. Celades onderschept slim de pass. Celades probeert naar een medespeler te passen. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 4:1

89e minuut.
Cichero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RODOWICI ŁODZIANIE 49%, Silverwind Griffins 51%.
RODOWICI ŁODZIANIE - Silverwind Griffins 4:1