Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-29 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: osy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
osy Arsenal Iskrzynia
nowa12 Tactiek Dziabaducha
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 43.6
very good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen average


10e minuut.
Puławski geeft een hoge lob. Dănciulescu met een sublieme pass. Feron probeert naar een medespeler te passen. Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Myszka speelt de bal door. Granica is nu in balbezit. Granica passt de bal zonder na te denken. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osy - Arsenal Iskrzynia 1:0

18e minuut.
Ryczel geeft een hoge lob. Inworp. Bonin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granica is nu in balbezit. Granica geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Granica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granica geeft de bal voor. Qiusheng heeft problemen om de bal te vangen. Iskrenov rent richting de bal. Qiusheng onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jia-Jun onderschept slim de pass. Jia-Jun passt de bal zonder na te denken. Granica rent richting de bal. Granica geeft een hoge lob. Qiusheng rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dănciulescu neemt de hoekschop. Qiusheng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osy - Arsenal Iskrzynia 2:0

39e minuut.
Sasi geeft een lange en hoge pass. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu passt de bal met de wreef. Qiusheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiusheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chiricosta verovert de bal door een tackle van achteren. Qiusheng rent richting de bal. Chiricosta begaat een overtreding. Chiricosta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osy 25%, Arsenal Iskrzynia 75%.
osy - Arsenal Iskrzynia 2:0

47e minuut.
Szczypta speelt de bal door. Paszkowski rent richting de bal. Magoč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paszkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paszkowski kan niet meer verder spelen.

54e minuut.
Granica passt de bal zonder na te denken. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Bonin passt de bal zonder na te denken. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica schiet op doel. Żyrkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kwoka geeft een lange en hoge pass. Puławski is nu in balbezit. Myszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myszka krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jia-Jun de bal. Jia-Jun geeft een lange en hoge pass. Qiusheng is nu in balbezit. Qiusheng haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Jia-Jun speelt de bal door. Dănciulescu is nu in balbezit. Dănciulescu passt de bal zonder na te denken. Węglocki rent richting de bal. Węglocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Iskrenov verovert de bal door een tackle van achteren. Bonin rent richting de bal. Bonin passt de bal in één keer door. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Inworp. Zubiate komt het veld opgelopen. Santakallio komt het veld opgelopen. Zástava komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osy 21%, Arsenal Iskrzynia 79%.
osy - Arsenal Iskrzynia 2:0
osy