Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Gorzów Stars Olimpia Bieniów
Normal Tactiek Olimp
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Xnasoriyev is nu in balbezit. Sobczak rent richting de bal. Pulkowski is nu in balbezit. Sobczak rent richting de bal. Sobczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Synowiec met een harde bal richting middenveld. Sobczak kopt de bal weg. Markiewicz rent richting de bal. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie onderschept slim de pass. Niculaie passt de bal zonder na te denken. Gajda rent richting de bal. Gajda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Synowiec met een harde bal richting middenveld. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xnasoriyev de bal. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:1

11e minuut.
Rycerz met een sublieme pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda met een sublieme pass. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lepšík is nu in balbezit. Lepšík passt de bal zonder na te denken. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev schiet op doel. Synowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Synowiec niet meer kan verder spelen. Liszewski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Grosicki onderschept slim de pass. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda speelt de bal door. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:2

24e minuut.
Trzpień rent richting de bal. Trzpień geeft de bal voor. Xnasoriyev probeert de bal aan de voet te houden. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lepšík passt de bal met de wreef. Sobczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Markiewicz de bal. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:3

35e minuut.
Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Xnasoriyev is nu in balbezit. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liszewski bokst de bal weg.

42e minuut.
Taczała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rymuza komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trzpień met een harde bal richting middenveld. Gajda kopt de bal weg. Xnasoriyev is nu in balbezit. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Gorzów Stars 79%, Olimpia Bieniów 21%.
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:3

46e minuut.
Sobczak passt de bal in één keer door. Skuza rent richting de bal. Lepšík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepšík krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak speelt de bal door. Xnasoriyev is nu in balbezit. Xnasoriyev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gajda met een snelle inworp. Lepšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulkowski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lepšík raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepšík met een snel genomen vrije trap. Tokmajdo kan de bal niet met de borst controleren. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... Liszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Niculaie kopt de bal weg. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev haalt uit met een fantastische trap. Liszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:4

66e minuut.
Gajda met een sublieme pass. Lepšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepšík probeert naar een medespeler te passen. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gajda onderschept slim de pass. Gajda geeft de bal voor. Xnasoriyev is nu in balbezit. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... Liszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Liszewski trapt de bal weg van het doel. Gajda kopt de bal weg. Xnasoriyev controleert de bal met de borst. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Doeltrap. Tokmajdo met een harde bal richting middenveld. Gajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Xnasoriyev de bal. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:5

78e minuut.
Gajda speelt de bal door. Niculaie rent richting de bal. Niculaie passt de bal met de wreef. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Liszewski trapt de bal weg. Sobczak kopt de bal weg. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepšík rent richting de bal. Lepšík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sobczak rent richting de bal. Sobczak passt de bal zonder na te denken. Niculaie met een sublieme pass. Gajda geeft een hoge lob. Lepšík kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Niculaie met een snelle inworp. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak geeft de bal voor. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Gorzów Stars 73%, Olimpia Bieniów 27%.
LKS Gorzów Stars - Olimpia Bieniów 0:6