Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL69LONDYN CHICKEN DANCE
KOSA Tactiek Work
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Polnar is nu in balbezit. Maranhão verovert de bal door een tackle van achteren. Lichański met een sublieme pass. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hoàng Trưởng kopt de bal weg. Klungelig pakt Brinkmann de bal. Brinkmann passt de bal met de wreef. Špringer is nu in balbezit. Špringer schiet op doel. Afera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 1:0

15e minuut.
Daar is Rekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar begaat een overtreding. Polnar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba geeft een hoge lob. Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap. Ramis Barrios bokst de bal weg.

26e minuut.
Walęcki met een sublieme pass. Jaruga heeft problemen om de bal te vangen. Jaruga geeft de bal voor. Špringer rent richting de bal. Špringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 2:0

40e minuut.
Tritten kopt de bal weg. Inworp. Walęcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Iriarte de bal. Iriarte met een sublieme pass. Špringer is nu in balbezit. Špringer draait met de bal, schiet en ... Afera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL69LONDYN 46%, CHICKEN DANCE 54%.
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 3:0

49e minuut.
Lichański passt de bal zonder na te denken. Maranhão is nu in balbezit. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maranhão de bal onder controle te krijgen. Ramis Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 3:1

54e minuut.
Walęcki met een sublieme pass. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski maakt een afschuwelijke overtreding. Rekowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Jaruga met een sublieme pass. Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Polnar rent richting de bal. Polnar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chałupnik onderschept slim de pass. Chałupnik passt de bal in één keer door. Lichański is nu in balbezit. Lichański schiet op doel. Ramis Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 3:2

70e minuut.
Afera met een harde bal richting middenveld. Iriarte geeft de bal voor. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 4:2

81e minuut.
Achondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Walęcki probeert naar een medespeler te passen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba geeft de bal voor. Ramis Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tritten met een snelle inworp. Achondo rent richting de bal. Achondo geeft een lange en hoge pass. Špringer maakt een snoekduik en kopt de bal. Afera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Chałupnik passt de bal met de wreef. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão begaat een overtreding. Maranhão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL69LONDYN 33%, CHICKEN DANCE 67%.
ARSENAL69LONDYN - CHICKEN DANCE 4:2