Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS CAMEL 2019 RKS RZECZYCA 2010
kogut Tactiek 4-4-2 nowe
60% Balbezit 40%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.2 gemiddelde waardering 50
very good Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Bulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu rent richting de bal. Baller speelt de bal door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Dykan geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Velciu begaat een overtreding. Serrano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Serrano kan niet meer verder spelen. Uslanmaz komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Faeder rent richting de bal. Faeder geeft de bal voor. Kurdubski rent richting de bal. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marken kopt de bal weg. Atłachowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Woude. van der Woude krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Marken rent richting de bal. Marken schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tőzsér de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazurczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Atłachowicz neemt de hoekschop. Uslanmaz kan de bal niet met de borst controleren. Marken bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Argeşeanu kopt de bal weg. Bulacia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faeder rent richting de bal. Faeder schiet op doel. Dietrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 0:1

15e minuut.
Baller met een sublieme pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak geeft een hoge lob. Daar is Marken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marken haalt uit met een fantastische trap. Hubner bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atłachowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken rent richting de bal. Marken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Viturro geeft een lange en hoge pass. Argeşeanu kopt de bal weg. Faeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Faeder schiet op doel. Dietrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 0:2

24e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Kurdubski onderschept slim de pass. Kurdubski passt de bal zonder na te denken. Faeder rent richting de bal. Faeder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 0:3

29e minuut.
Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz probeert naar een medespeler te passen. Velciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marken is nu in balbezit. Marken haalt uit met een fantastische trap. Hubner bokst de bal weg.

29e minuut.
Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz geeft de bal voor. Marken bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken haalt uit met een fantastische trap. Hubner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 1:3

35e minuut.
Dykan is nu in balbezit. Rapace verovert de bal door een tackle van achteren. Rapace probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Argeşeanu de bal. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cintezoi geeft een lange en hoge pass. Mazurczak kopt de bal weg. Marken probeert de bal met de borst te controleren. Marken schiet op doel. Hubner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 2:3

40e minuut.
Dykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Dietrich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 48%, RKS RZECZYCA 2010 52%.
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 2:3

58e minuut.
Bulacia is nu in balbezit. Met opzet legt van der Woude zijn tegenspeler op de grond. Bulacia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Woude geeft een lange en hoge pass. Bulacia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marken springt en kopt de bal. Hubner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 3:3

62e minuut.
Rapace passt de bal met de wreef. Dykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu schiet op doel. Dietrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 3:4

71e minuut.
Dykan geeft een lange en hoge pass. Kurdubski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazurczak. Mazurczak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bulacia geeft een lange en hoge pass. Tőzsér kopt de bal weg. Ibukić is nu in balbezit. Ibukić geeft een lange en hoge pass. Marken springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dykan geeft een hoge lob. Inworp. Kurdubski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marken rent richting de bal. Marken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagola komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Argeşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace passt de bal met de wreef. Faeder is nu in balbezit. Faeder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ibukić passt de bal in één keer door. Pagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagola passt de bal met de wreef. Marken is nu in balbezit. Marken draait met de bal, schiet en ... Hubner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marken bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 45%, RKS RZECZYCA 2010 55%.
KS CAMEL 2019 - RKS RZECZYCA 2010 3:4