Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern München e. V. Wrz Tarnów
opty Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Nef passt de bal met de wreef. Czyrak rent richting de bal. Czyrak passt de bal met de wreef. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:0

11e minuut.
Małek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smarź met een snelle inworp. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat rent richting de bal. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski schiet op doel. Počeradský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Czyrak met een sublieme pass. Ziółkowski is nu in balbezit. Janecký begaat een overtreding. Janecký krijgt een gele kaart. Ziółkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żemojtel met een snel genomen vrije trap. Nef springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Szarawarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janecký rent richting de bal. Czyrak geeft de bal voor. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Počeradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Matolcsy passt de bal zonder na te denken. Topek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topek passt de bal in één keer door. Gasparetti rent richting de bal. Gasparetti geeft een lange en hoge pass. Ejtminowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 44%, Wrz Tarnów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 1:1

46e minuut.
Ziółkowski passt de bal met de wreef. Pietka is nu in balbezit. Żemojtel probeert naar een medespeler te passen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 2:1

53e minuut.
Matolcsy speelt de bal door. Smarź heeft problemen om de bal te vangen. Gasparetti verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparetti geeft een hoge lob. Kozera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Czyrak kopt de bal weg. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Apansız komt het veld opgelopen. Ivănescu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Počeradský met een sublieme pass. Czyrak kopt de bal weg. Żemojtel probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Počeradský bokst de bal weg.

75e minuut.
Kozera speelt de bal door. Żurek is nu in balbezit. Ivănescu onderschept slim de pass. Ivănescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 2:2

89e minuut.
Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. Karaś met een sublieme pass. Szarawarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 44%, Wrz Tarnów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern München e. V. - Wrz Tarnów 2:2