Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnicaa IM BACK
nowa Tactiek debe
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Bădiţă passt de bal met de wreef. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris speelt de bal door. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Ginestá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Slačanac onderschept slim de pass. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Christanval rent richting de bal. Christanval geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Slačanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orekhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orekhov passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris met een sublieme pass. Lenkey speelt de bal door. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Ginestá trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Funar de bal. Montero rent richting de bal. Montero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Moncada rent richting de bal. Chunxian onderschept slim de pass. Funar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chunxian raakt geblesseerd tijdens het duel. Chunxian legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - IM BACK 0:1

20e minuut.
Moncada rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Cohen probeert de bal met de borst te controleren. Cohen geeft een hoge lob. Chunxian maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Slačanac de bal. Brzezik is nu in balbezit. Slačanac onderschept slim de pass. Slačanac geeft een lange en hoge pass. Chunxian springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen passt de bal zonder na te denken. Chunxian rent richting de bal. Chunxian haalt uit met een fantastische trap. Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Slačanac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szwarczewski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Funar met een sublieme pass. Harris geeft de bal voor. Paharnicu krijgt zijn hoofd ertegen. Ginestá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Carlentini de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedź Legnicaa - IM BACK 1:1

35e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Montero probeert naar een medespeler te passen. Chunxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunxian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Szwarczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szwarczewski met een sublieme pass. Chunxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunxian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 55%, IM BACK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miedź Legnicaa - IM BACK 1:1

49e minuut.
Misterny geeft de bal voor. Inworp. Montero met een snelle inworp. Chunxian is nu in balbezit. Chunxian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - IM BACK 1:2

49e minuut.
Daar is Bădiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orekhov rent richting de bal. Bădiţă begaat een overtreding. Bădiţă krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cohen speelt de bal door. Archetti rent richting de bal. Orekhov verovert de bal door een tackle van achteren. Orekhov draait met de bal, schiet en ... Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - IM BACK 1:3

59e minuut.
Daar is Chunxian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Orekhov rent richting de bal. Orekhov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montero neemt de hoekschop. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski schiet op doel. Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - IM BACK 1:4

67e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Hartz probeert naar een medespeler te passen. Archetti is nu in balbezit. Orekhov onderschept slim de pass. Orekhov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cohen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 52%, IM BACK 48%.
Miedź Legnicaa - IM BACK 1:4