Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistrzowie Zen Staś Dolny
fon Tactiek attack
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 43.9
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Radmanović rent richting de bal. Radmanović met een sublieme pass. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi geeft de bal voor. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 1:0

10e minuut.
Daar is Brezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Mihoubi passt de bal zonder na te denken. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Alminde de bal. Mihoubi is nu in balbezit. Brezeanu begaat een overtreding. Brezeanu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Radmanović onderschept slim de pass. Radmanović met een sublieme pass. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 2:0

32e minuut.
Kivilompolo met een sublieme pass. Estouro rent richting de bal. Estouro passt de bal met de wreef. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 3:0

33e minuut.
Világi met een sublieme pass. Radmanović is nu in balbezit. Radmanović passt de bal in één keer door. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Raščić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noher komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eeken de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radmanović neemt de hoekschop. Világi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 26%, Staś Dolny 74%.
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 4:0

49e minuut.
Brunát geeft een lange en hoge pass. Estouro kopt de bal weg. Klungelig pakt Stange de bal. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo bokst de bal weg.

52e minuut.
Estouro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi passt de bal in één keer door. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Šolc kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi passt de bal zonder na te denken. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vielba geeft een lange en hoge pass. Mihoubi kopt de bal weg. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 5:0

61e minuut.
Šolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stange onderschept slim de pass. Stange passt de bal zonder na te denken. Fencenloben rent richting de bal. Fencenloben geeft de bal voor. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Stange met een sublieme pass. Klungelig pakt Brezeanu de bal. Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grocholski geeft een lange en hoge pass. Mihoubi kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 6:0

75e minuut.
Noher met een sublieme pass. Radmanović rent richting de bal. Radmanović passt de bal in één keer door. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Estouro verovert de bal door een tackle van achteren. Estouro probeert naar een medespeler te passen. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 7:0

82e minuut.
Alminde verovert de bal door een tackle van achteren. Šolc verovert de bal door een tackle van achteren. Šolc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihoubi de bal. Mihoubi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Estouro speelt de bal door. Világi rent richting de bal. Világi passt de bal in één keer door. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 34%, Staś Dolny 66%.
Mistrzowie Zen - Staś Dolny 7:0