Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS GKS 1962 Jastrzębie CzasNaWas RR1910
nowoczesna Tactiek takatiki
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Simba bereikt de bal nog maar net als eerste. Simba geeft een lange en hoge pass. Cârlescu kopt de bal weg. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Głuszczyk met een harde bal richting middenveld. Şamilsoy kan de bal niet met de borst controleren. Şamilsoy speelt de bal door. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bolla rent richting de bal. Przytuła begaat een overtreding. Bolla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şamilsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dymion krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 1:0

18e minuut.
Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy met een sublieme pass. Dymion rent richting de bal. Dymion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Freire Mendes is nu in balbezit. Freire Mendes speelt de bal door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Välikorpi onderschept slim de pass. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft de bal voor. Daar is Cârlescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârlescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clarich trapt de bal weg. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy speelt de bal door. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha schiet op doel. Głuszczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Haug bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła onderschept slim de pass. Przytuła probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel. Clarich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kopaczka geeft een hoge lob. Prunariu kopt de bal weg. Brard met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Haug bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła verovert de bal door een tackle van achteren. Przytuła speelt de bal door. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu schiet op doel. Clarich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 1:1

43e minuut.
Carvajal passt de bal zonder na te denken. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przytuła krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dymion haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Głuszczyk met een harde bal richting middenveld. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS GKS 1962 Jastrzębie 41%, CzasNaWas RR1910 59%.
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 2:1

53e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. Clarich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 2:2

56e minuut.
Şamilsoy geeft een hoge lob. Roupa Velha probeert de bal met de borst te controleren. Ciszewski is nu in balbezit. Roupa Velha onderschept slim de pass. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ... Głuszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Dymion rent richting de bal. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy passt de bal in één keer door. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 3:2

64e minuut.
Carvajal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Snopek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Haug met een snelle inworp. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolla raakt geblesseerd tijdens het duel. Şamilsoy met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vassallo passt de bal in één keer door. Derbin speelt de bal door. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Snopek is nu in balbezit. Snopek draait met de bal, schiet en ... Clarich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Sawala komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dymion stond buitenspel. Szögedi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bolla is nu in balbezit. Bolla geeft de bal voor. Klungelig pakt Şamilsoy de bal. Dymion is nu in balbezit. Dymion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 4:2

80e minuut.
Pernot komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bolla passt de bal zonder na te denken. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion onderschept slim de pass. Dymion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS GKS 1962 Jastrzębie 41%, CzasNaWas RR1910 59%.
MKS GKS 1962 Jastrzębie - CzasNaWas RR1910 5:2