Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 Monachium Dąb Katowice
532 Tactiek D_A_B
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.8 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten solide
slecht Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrzycki geeft een hoge lob. Genechten is nu in balbezit. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zambrzycki passt de bal in één keer door. Müür is nu in balbezit. Müür passt de bal met de wreef. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Baldrighi is nu in balbezit. Balak onderschept slim de pass. Balak speelt de bal door. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Popchev bokst de bal weg.

26e minuut.
Dutka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt O`Hare de bal. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dutka geeft de bal voor. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Abalı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abalı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Dutka geeft de bal voor. Kuńczak geeft de bal voor. Bejnierowicz kopt de bal weg. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler haalt uit met een fantastische trap. Popchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kowalski passt de bal zonder na te denken. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hagi. Tolun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kowalski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 58%, Dąb Katowice 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 Monachium - Dąb Katowice 0:0

49e minuut.
Balak passt de bal met de wreef. Bejnierowicz rent richting de bal. Bejnierowicz passt de bal met de wreef. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Müür rent richting de bal. Müür probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki passt de bal met de wreef. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Balak passt de bal in één keer door. Müür rent richting de bal. Müür speelt de bal door. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - Dąb Katowice 0:1

77e minuut.
Meyer speelt de bal door. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Fidler rent richting de bal. Fidler draait met de bal, schiet en ... Popchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - Dąb Katowice 0:2

81e minuut.
Kuńczak geeft een hoge lob. Bejnierowicz kopt de bal weg. Zambrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Fidler rent richting de bal. Fidler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Müür zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Baldrighi de bal. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak speelt de bal door. Grenier heeft problemen om de bal te vangen. Grenier geeft een lange en hoge pass. Popchev bokst de bal weg.

89e minuut.
Hagi geeft een hoge lob. Fidler kopt de bal weg. Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 69%, Dąb Katowice 31%.
TSV 1860 Monachium - Dąb Katowice 0:2