Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sguizzera Zemanlandia
5-3-2 Tactiek Bebbus_433
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 63.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Mátyus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cunegatti kopt de bal weg. Arezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Arezzini rent richting de bal. Arezzini geeft de bal voor. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap. Skjevik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - Zemanlandia 0:1

27e minuut.
Raican speelt de bal door. Mościcki is nu in balbezit. Danielczy is nu in balbezit. Mościcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościcki schiet op doel. Masciarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bottigli geeft de bal voor. Neri kopt de bal weg. Cordoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arezzini onderschept slim de pass. Arezzini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sguizzera 68%, Zemanlandia 32%.
Sguizzera - Zemanlandia 0:1

50e minuut.
Bottigli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mościcki de bal. Mościcki passt de bal zonder na te denken. Kampa rent richting de bal. Kampa draait met de bal, schiet en ... Masciarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mościcki rent richting de bal. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri passt de bal zonder na te denken. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone draait met de bal, schiet en ... Skjevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Ferreguti kopt de bal weg. Cicerone rent richting de bal. Cicerone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sguizzera 64%, Zemanlandia 36%.
Sguizzera - Zemanlandia 0:1