Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amin AFC Baas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
van der Poel met een sublieme pass. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwenhoek is nu in balbezit. Gall is nu in balbezit. Gall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
van Leeuwenhoek passt de bal in één keer door. Gall rent richting de bal. Ebbinge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Leeuwenhoek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - AFC Baas 1:0

9e minuut.
Blom rent richting de bal. van Leeuwenhoek verovert de bal door een tackle van achteren. van Leeuwenhoek passt de bal zonder na te denken. Kessler rent richting de bal. Kessler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaal onderschept slim de pass. Landaal geeft de bal voor. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
ter Avest probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hofwegen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerritsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerritsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maher speelt de bal door. Bos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blom zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Kok is nu in balbezit. de Kok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amin - AFC Baas 1:1

44e minuut.
van Leeuwenhoek met een sublieme pass. Klungelig pakt Promes de bal. Landaal rent richting de bal. de Kok verovert de bal door een tackle van achteren. de Kok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 42%, AFC Baas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amin - AFC Baas 1:1

48e minuut.
Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen geeft een lange en hoge pass. Fransen rent richting de bal. Pattinama verovert de bal door een tackle van achteren. Pattinama geeft een lange en hoge pass. Rijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Blom heeft problemen om de bal te vangen. van Leeuwenhoek is nu in balbezit. van Leeuwenhoek probeert naar een medespeler te passen. Gall rent richting de bal. Gall haalt uit met een fantastische trap. Verkerk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Blom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Poel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Poel passt de bal zonder na te denken. Kessler is nu in balbezit. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Blom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pattinama geeft een hoge lob. de Kok rent richting de bal. de Kok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - AFC Baas 1:2

78e minuut.
Daar is van der Poel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Poel passt de bal met de wreef. Bos met een sublieme pass. de Kok rent richting de bal. de Kok haalt uit met een fantastische trap. Rijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
van Leeuwenhoek rent richting de bal. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwenhoek is nu in balbezit. van Leeuwenhoek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ebbinge de bal onder controle te krijgen. Verkerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
van Leeuwenhoek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool onderschept slim de pass. Pool probeert naar een medespeler te passen. de Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 62%, AFC Baas 38%.
FC Amin - AFC Baas 1:2