Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Ham United FC S.K. Jiskra
West Ham Tactiek 442
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 38.4
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Inworp. Hindsberg met de inworp. Różański probeert naar een medespeler te passen. Castracanei heeft problemen om de bal te vangen. Castracanei draait met de bal, schiet en ... Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal met de wreef. Castracanei is nu in balbezit. Castracanei haalt uit met een fantastische trap. Panzlaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Carvalho Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolce bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolce probeert naar een medespeler te passen. Mihułka rent richting de bal. Mihułka draait met de bal, schiet en ... Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Achille is nu in balbezit. Achille passt de bal zonder na te denken. Ferlara met een sublieme pass. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Różański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castracanei met een sublieme pass. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán draait met de bal, schiet en ... Panzlaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - S.K. Jiskra 1:0

16e minuut.
Dolce speelt de bal door. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Baumann rent richting de bal. Castracanei onderschept slim de pass. Castracanei schiet op doel. Panzlaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Castracanei haalt uit met een fantastische trap. Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Różański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihułka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Baumann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hindsberg met de inworp. Różański geeft een lange en hoge pass. Mihułka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pelikán met een sublieme pass. Różański rent richting de bal. Różański passt de bal in één keer door. Castracanei is nu in balbezit. Castracanei schiet op doel. Panzlaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Yardımeli rent richting de bal. Dolce onderschept slim de pass. Dolce probeert naar een medespeler te passen. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Hindsberg kopt de bal weg. Damjan rent richting de bal. Castracanei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damjan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Damjan kan niet meer verder spelen. Shageldyan komt het veld opgelopen. Alarcón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Viena is nu in balbezit. Viena schiet op doel. Vydražil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carvalho Gomes geeft een lange en hoge pass. Różański is nu in balbezit. Viena maakt een afschuwelijke overtreding. Różański wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka onderschept slim de pass. Mihułka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Castracanei de bal. Castracanei draait met de bal, schiet en ... Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihułka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Różański met een sublieme pass. Castracanei met een sublieme pass. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Panzlaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham United FC 18%, S.K. Jiskra 82%.
West Ham United FC - S.K. Jiskra 1:0

51e minuut.
Sládek speelt de bal door. Dolce speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Mihułka onderschept slim de pass. Mihułka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Castracanei rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Baumann rent richting de bal. Castracanei verovert de bal door een tackle van achteren. Castracanei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Różański heeft problemen om de bal te vangen. Achille rent richting de bal. Achille met een sublieme pass. Viena rent richting de bal. Viena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
West Ham United FC - S.K. Jiskra 1:1

67e minuut.
Dolce passt de bal in één keer door. Daar is Castracanei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castracanei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Echeverría de bal onder controle te krijgen. Panzlaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Różański neemt de hoekschop. Dolce kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mạnh is nu in balbezit. Mạnh geeft de bal voor. Baumann heeft problemen om de bal te vangen. Castracanei is nu in balbezit. Castracanei draait met de bal, schiet en ... Panzlaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - S.K. Jiskra 2:1

72e minuut.
Mihułka is nu in balbezit. Mihułka schiet op doel. Klungelig pakt Pelikán de bal. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Viena probeert naar een medespeler te passen. Dolce rent richting de bal. Dolce passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihułka de bal. Mihułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham United FC 23%, S.K. Jiskra 77%.
West Ham United FC - S.K. Jiskra 2:1