Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Cocks bayern fighters
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 16.2
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Schrader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrader passt de bal in één keer door. Haak is nu in balbezit. Haak geeft een hoge lob. Pehlivanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Balbach geeft de bal voor. Haak is nu in balbezit. Haak probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Olaf is nu in balbezit. Olaf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haak de bal. Haak geeft een lange en hoge pass. Pehlivanov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Focher passt de bal met de wreef. Olaf speelt de bal door. Schrader met een sublieme pass. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel. Flankengott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel. Flankengott probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Elsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürmeyer probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Flankengott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Haak rent richting de bal. Haak met een sublieme pass. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 1:0

15e minuut.
Focher probeert naar een medespeler te passen. Narres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehlivanov onderschept slim de pass. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 2:0

24e minuut.
Olaf passt de bal met de wreef. Daar is Schrader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrader geeft een hoge lob. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 3:0

28e minuut.
Belver rent richting de bal. Belver geeft de bal voor. Haak kopt de bal weg. Schrader bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Smolinski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Klungelig pakt Jatzek de bal. Smolinski speelt de bal door. Olaf is nu in balbezit. Olaf geeft een lange en hoge pass. Janzer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 4:0

36e minuut.
Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski passt de bal in één keer door. Jatzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Balbach geeft een hoge lob. Jatzek is nu in balbezit. Schrader verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 5:0

44e minuut.
Mahlberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freytag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belver geeft een hoge lob. Flankengott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 6:0

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Flankengott niet meer kan verder spelen. Sinkiewicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Bäumer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 11%, bayern fighters 89%.
White Cocks - bayern fighters 6:0

49e minuut.
Olaf onderschept slim de pass. Olaf probeert naar een medespeler te passen. Haak met een sublieme pass. Klungelig pakt Pehlivanov de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jatzek rent richting de bal. Schrader onderschept slim de pass. Schrader met een sublieme pass. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 7:0

54e minuut.
Smolinski heeft problemen om de bal te vangen. Bäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäumer passt de bal in één keer door. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Smolinski de bal onder controle te krijgen. Garbsch geeft een hoge lob. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Sinkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 8:0

57e minuut.
Olaf controleert de bal met de borst. Olaf geeft een lange en hoge pass. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel. Sinkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 9:0

59e minuut.
Sinkiewicz trapt de bal weg van het doel. Olaf kopt de bal weg. Haak heeft problemen om de bal te vangen. Haak geeft een lange en hoge pass. Pehlivanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Wehlage komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wehlage raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

68e minuut.
Schrader raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Pehlivanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janzer de bal. Palstring rent richting de bal. Pehlivanov onderschept slim de pass. Pehlivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Palstring probeert naar een medespeler te passen. Haak speelt de bal door. Klungelig pakt Balbach de bal. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dürmeyer geeft een lange en hoge pass. Bäumer is nu in balbezit. Mahlberg maakt een afschuwelijke overtreding. Mahlberg krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäumer met een sublieme pass. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Palstring de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 10:0

82e minuut.
Haak onderschept slim de pass. Haak passt de bal met de wreef. Bäumer probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 11:0

88e minuut.
Haak rent richting de bal. Haak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jatzek de bal. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ... Sinkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - bayern fighters 12:0

89e minuut.
Haak probeert naar een medespeler te passen. Olaf heeft problemen om de bal te vangen. Olaf passt de bal in één keer door. Haak is nu in balbezit. Haak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bäumer onderschept slim de pass. Bäumer geeft de bal voor. Janzer heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 20%, bayern fighters 80%.
White Cocks - bayern fighters 12:0