Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayern fighters BC Union II
Normal Tactiek 1sst
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Palstring rent richting de bal. Palstring passt de bal zonder na te denken. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ... Flankengott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:1

3e minuut.
Corenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbach verovert de bal door een tackle van achteren. Łętowski onderschept slim de pass. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:2

5e minuut.
Balbach onderschept slim de pass. Łętowski onderschept slim de pass. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Corenciuc rent richting de bal. Corenciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tamargo probeert naar een medespeler te passen. Łętowski speelt de bal door. Corenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:3

10e minuut.
Mahlberg heeft problemen om de bal te vangen. Čech geeft de bal voor. Roxer kopt de bal weg. Corenciuc is nu in balbezit. Corenciuc draait met de bal, schiet en ... Flankengott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:4

12e minuut.
Čech verovert de bal door een tackle van achteren. Čech geeft de bal voor. Daar is Jatzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corenciuc is nu in balbezit. Corenciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łętowski rent richting de bal. Łętowski passt de bal in één keer door. Corenciuc is nu in balbezit. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:5

14e minuut.
Focher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasconcelos passt de bal zonder na te denken. Čech is nu in balbezit. Čech geeft een hoge lob. Flankengott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fuego met een sublieme pass. Daar is Roxer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxer met een sublieme pass. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:6

21e minuut.
Daar is Corenciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jatzek probeert naar een medespeler te passen. Fuego geeft een hoge lob. Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:7

22e minuut.
Corenciuc is nu in balbezit. Corenciuc met een sublieme pass. Roxer is nu in balbezit. Roxer geeft een lange en hoge pass. Vasconcelos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Elsner is nu in balbezit. Fuego onderschept slim de pass. Fuego met een sublieme pass. Corenciuc is nu in balbezit. Corenciuc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Roxer met de inworp. Daar is Łętowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łętowski geeft een lange en hoge pass. Vasconcelos springt en kopt de bal. Flankengott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:8

38e minuut.
Janzer is nu in balbezit. Janzer passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roxer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vasconcelos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Čech passt de bal met de wreef. Vasconcelos met een sublieme pass. Corenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Corenciuc schiet op doel. Palstring probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:9

44e minuut.
Jatzek heeft problemen om de bal te vangen. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer speelt de bal door. Corenciuc rent richting de bal. Corenciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern fighters 84%, BC Union II 16%.
bayern fighters - BC Union II 0:9

50e minuut.
Łętowski probeert naar een medespeler te passen. Čech met een sublieme pass. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schiet op doel. Janzer probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Flankengott met een sublieme pass. Roxer kopt de bal weg. Jatzek heeft problemen om de bal te vangen. Corenciuc rent richting de bal. Corenciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:10

57e minuut.
Balbach is nu in balbezit. Balbach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roxer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łętowski geeft een hoge lob. Flankengott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tamargo speelt de bal door. Elsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer onderschept slim de pass. Roxer geeft een lange en hoge pass. Vasconcelos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Corenciuc is nu in balbezit. Corenciuc passt de bal zonder na te denken. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. Janzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

60e minuut.
Oxalá met een sublieme pass. Schnuphase met een sublieme pass. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer geeft een hoge lob. Vasconcelos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Roxer rent richting de bal. Roxer probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:11

63e minuut.
Roxer heeft problemen om de bal te vangen. Roxer geeft de bal voor. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:12

67e minuut.
Corenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Łętowski probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. Palstring probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Čech rent richting de bal. Vasconcelos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čech geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roxer krijgt zijn hoofd ertegen. Flankengott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corenciuc is nu in balbezit. Corenciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:13

73e minuut.
Inworp. Čech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łętowski rent richting de bal. Łętowski geeft de bal voor. Corenciuc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - BC Union II 0:14

75e minuut.
Roxer heeft problemen om de bal te vangen. Roxer speelt de bal door. Oxalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxalá geeft een hoge lob. Vasconcelos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Narres kopt de bal weg. Roxer is nu in balbezit. Roxer geeft een hoge lob. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flankengott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Elsner kopt de bal weg. Fuego geeft een hoge lob. Corenciuc probeert de bal met de borst te controleren. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Janzer trapt de bal weg van het doel. Čech kopt de bal weg. Janzer probeert de bal met de borst te controleren. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Čech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahlberg is nu in balbezit. Vasconcelos onderschept slim de pass. Vasconcelos geeft de bal voor. Corenciuc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern fighters 89%, BC Union II 11%.
bayern fighters - BC Union II 0:14