Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epidermis Club BSG Traktor Torgau
Normal Tactiek brrrr
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Bambrowski geeft een hoge lob. Hägerbäumer probeert de bal aan de voet te houden. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tuptyński probeert naar een medespeler te passen. Truie is nu in balbezit. Ipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie onderschept slim de pass. Truie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tuptyński onderschept slim de pass. Tuptyński speelt de bal door. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ... Nöthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - BSG Traktor Torgau 0:1

24e minuut.
Tuptyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Truie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie onderschept slim de pass. Truie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tegethoff rent richting de bal. Paal!

27e minuut.
Daar is Hägerbäumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tuptyński kopt de bal weg. Truie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ipsen. Truie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Truie kan niet meer verder spelen. Zanazzi komt het veld opgelopen. Tuptyński wilt de vrije trap nemen. Nöthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - BSG Traktor Torgau 0:2

42e minuut.
Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski met een sublieme pass. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - BSG Traktor Torgau 0:3

44e minuut.
Haarhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Travers rent richting de bal. Travers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zanazzi de bal. Zanazzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Janeczko de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 73%, BSG Traktor Torgau 27%.
Epidermis Club - BSG Traktor Torgau 0:3

48e minuut.
Murphy geeft de bal voor. Travers rent richting de bal. Travers probeert naar een medespeler te passen. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap. Nöthe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tegethoff de bal. Nöthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Tuptyński kopt de bal weg. Daar is Zanazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hägerbäumer rent richting de bal. Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko speelt de bal door. Zanazzi heeft problemen om de bal te vangen. Zanazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Ipsen trapt de bal weg van het doel. Janeczko kopt de bal weg. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Haarhaus probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński passt de bal met de wreef. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - BSG Traktor Torgau 0:4

75e minuut.
Tuptyński geeft de bal voor. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski geeft een hoge lob. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Murphy met de inworp. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko geeft de bal voor. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 71%, BSG Traktor Torgau 29%.
Epidermis Club - BSG Traktor Torgau 0:4