Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cosmik rangers Cercle Celtique
Tactique 2016 Tactiek Catenaccio
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen very good


8e minuut.
Inworp. Urvieh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierant is nu in balbezit. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bayer heeft problemen om de bal te vangen. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Macé verovert de bal door een tackle van achteren. Macé haalt uit met een fantastische trap. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sierant passt de bal zonder na te denken. Macé rent richting de bal. Carreira begaat een overtreding. Carreira krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Carreira geeft de bal voor. Stănică kopt de bal weg. Paganel rent richting de bal. Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Buba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Stănică kan de bal niet met de borst controleren. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică schiet op doel. Ménesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - Cercle Celtique 1:0

32e minuut.
Buba heeft problemen om de bal te vangen. Buba passt de bal in één keer door. Urvieh geeft de bal voor. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba schiet op doel. Ménesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Urvieh passt de bal in één keer door. Stănică is nu in balbezit. Sierant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sierant krijgt een gele kaart. Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Buba neemt de penalty, wat een uithaal! Ménesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 47%, Cercle Celtique 53%.
cosmik rangers - Cercle Celtique 1:0

60e minuut.
Ramos speelt de bal door. Urvieh kopt de bal weg. Succu heeft problemen om de bal te vangen. Buba rent richting de bal. Buba haalt uit met een fantastische trap. Ménesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ménesi met een sublieme pass. Carreira kopt de bal weg. Klungelig pakt Crouzet de bal. Buba is nu in balbezit. Buba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - Cercle Celtique 2:0

61e minuut.
Porte komt het veld opgelopen. Rocklund komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rocklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocklund probeert naar een medespeler te passen. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Porte is nu in balbezit. Porte draait met de bal, schiet en ... Ramos bokst de bal weg.

89e minuut.
Rocklund passt de bal in één keer door. Porte rent richting de bal. Carreira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Carreira moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carreira schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 54%, Cercle Celtique 46%.
cosmik rangers - Cercle Celtique 2:0