Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real psg GOFRILAB FC
433 1 Tactiek yoppp
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 33.7
average Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen average


1e minuut.
Reina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk speelt de bal door. Rosier is nu in balbezit. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Reina rent richting de bal. Reina passt de bal zonder na te denken. Rosier heeft problemen om de bal te vangen. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk schiet op doel. Debray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real psg 48%, GOFRILAB FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real psg - GOFRILAB FC 0:0

68e minuut.
Klungelig pakt Nygård de bal. Leonello probeert naar een medespeler te passen. Reina rent richting de bal. Klungelig pakt Rosier de bal. Rosier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baudet geeft de bal voor. Leonello geeft de bal voor. Rosier heeft problemen om de bal te vangen. Wajerczyk rent richting de bal. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real psg - GOFRILAB FC 1:0

71e minuut.
Baeza heeft problemen om de bal te vangen. Rosier rent richting de bal. Baeza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosier roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rosier kan niet meer verder spelen. Stopka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nygård met een snelle inworp. Leonello geeft een lange en hoge pass. Reina rent richting de bal. Rossi is nu in balbezit. Rossi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Leonello met de inworp. Klungelig pakt Wajerczyk de bal. Wajerczyk geeft de bal voor. Baeza kan de bal niet met de borst controleren. Debray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rossi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
real psg - GOFRILAB FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real psg 41%, GOFRILAB FC 59%.
real psg - GOFRILAB FC 2:0