Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Columbrianos Promesas Zalgiris Sevilla
4231 Tactiek 5-2-3 prueba
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 36.1
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Jakovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovčić speelt de bal door. Grispan probeert naar een medespeler te passen. Deiola rent richting de bal. Deiola draait met de bal, schiet en ... Runje bokst de bal weg.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Deiola de bal onder controle te krijgen. Kajdana probeert naar een medespeler te passen. Hıdır rent richting de bal. Hıdır geeft de bal voor. Deiola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Deiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvberg is nu in balbezit. Deiola verovert de bal door een tackle van achteren. Deiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Zalgiris Sevilla 1:0

21e minuut.
Stolarczyk met een sublieme pass. Becker is nu in balbezit. Jakovčić begaat een overtreding. Jakovčić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco onderschept slim de pass. Atar begaat een overtreding. Branco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Branco komt bij de bal en schiet. Njavro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakovčić kopt de bal weg. Ormancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormancı geeft een lange en hoge pass. Njavro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.D. Columbrianos Promesas - Zalgiris Sevilla 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 39%, Zalgiris Sevilla 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.D. Columbrianos Promesas - Zalgiris Sevilla 1:1

47e minuut.
Pisoń is nu in balbezit. Pisoń geeft de bal voor. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues onderschept slim de pass. Domingues schiet op doel. Runje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hıdır met een snelle inworp. Domingues is nu in balbezit. Domingues geeft een lange en hoge pass. Deiola springt en kopt de bal. Runje probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grispan is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Zalgiris Sevilla 2:1

59e minuut.
Uchyła met een sublieme pass. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues probeert naar een medespeler te passen. Deiola is nu in balbezit. Deiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Nicolau komt het veld opgelopen. Vandelannoitte komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jakovčić speelt de bal door. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan probeert naar een medespeler te passen. Deiola is nu in balbezit. Deiola haalt uit met een fantastische trap. Runje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 33%, Zalgiris Sevilla 67%.
U.D. Columbrianos Promesas - Zalgiris Sevilla 2:1