Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-14 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: El Pirata Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
El Pirata Los Chupacabras
Normal Tactiek Juli_5(78)3
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten solid
average Passen average
very good Verdedigen average


10e minuut.
Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan geeft een lange en hoge pass. Bahtiyaroğlu kopt de bal weg. Casolani rent richting de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Benassi rent richting de bal. Benassi geeft de bal voor. Medici speelt de bal door. Daar is Kerényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kochan speelt de bal door. Benassi rent richting de bal. Ereu is nu in balbezit. Ereu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Pirata - Los Chupacabras 1:0

43e minuut.
Medici is nu in balbezit. Hariga verovert de bal door een tackle van achteren. Kerényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hariga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benassi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pirata 69%, Los Chupacabras 31%.
El Pirata - Los Chupacabras 1:0

53e minuut.
Daar is Kerényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettiol is nu in balbezit. Kochan is nu in balbezit. Bettiol verovert de bal door een tackle van achteren. Bettiol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hariga rent richting de bal. Hariga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Pirata - Los Chupacabras 1:1

55e minuut.
Bajić met de inworp. Medici rent richting de bal. Leeuwin met een sublieme pass. Casolani heeft problemen om de bal te vangen. Casolani draait met de bal, schiet en ... Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bajić is nu in balbezit. Medici onderschept slim de pass. Leeuwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leeuwin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pirata 67%, Los Chupacabras 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Pirata - Los Chupacabras 1:1