Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter.FC. Kansai
4-4-2 Tactiek 4132 ajustada
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 28.8
excellent Schieten average
average Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Bullrich probeert naar een medespeler te passen. Mairesse is nu in balbezit. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse schiet op doel. Nikoturf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Kansai 1:0

2e minuut.
Bullrich verovert de bal door een tackle van achteren. Bullrich speelt de bal door. Monaco met een sublieme pass. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Halford geeft een lange en hoge pass. Przesór rent richting de bal. Ghiţulescu geeft de bal voor. Bullrich rent richting de bal. Bullrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Callaerts geeft een hoge lob. Inworp. Miloradović met de inworp. Monaco geeft de bal voor. Bullrich springt en kopt de bal. Nikoturf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Monaco onderschept slim de pass. Monaco met een sublieme pass. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich draait met de bal, schiet en ... Nikoturf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Kansai 2:0

36e minuut.
Banaszak geeft een hoge lob. Āboliņš is nu in balbezit. Āboliņš passt de bal met de wreef. Mairesse rent richting de bal. Mairesse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nikoturf niet meer kan verder spelen. Gabara komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broveglio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.FC. 48%, Kansai 52%.
Inter.FC. - Kansai 2:0

51e minuut.
Banaszak geeft de bal voor. Inworp. Monaco met de inworp. Āboliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Āboliņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Kansai 3:0

58e minuut.
Broveglio geeft een hoge lob. Daar is Gabba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabba geeft een hoge lob. Mairesse rent richting de bal. Mairesse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Koenigsberg komt het veld opgelopen. Idlane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Real is nu in balbezit. Miloradović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Real is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Callaerts met een snel genomen vrije trap. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu geeft de bal voor. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De Koenigsberg geeft een hoge lob. Mairesse kopt de bal weg. Bullrich heeft problemen om de bal te vangen. Bullrich schiet op doel. Gabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Kansai 4:0

70e minuut.
Eloy passt de bal zonder na te denken. Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu geeft een lange en hoge pass. Bullrich kan de bal niet met de borst controleren. Bullrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Āboliņš kopt de bal weg. Grossale rent richting de bal. Monaco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grossale moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grossale kan niet meer verder spelen. Senesi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Miloradović geeft de bal voor. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse passt de bal met de wreef. Bullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Kansai 5:0

85e minuut.
Āboliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Banaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Āboliņš is nu in balbezit. Āboliņš geeft de bal voor. Gabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Monaco geeft de bal voor. Klungelig pakt Senesi de bal. Mairesse rent richting de bal. Mairesse haalt uit met een fantastische trap. Gabara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Monaco onderschept slim de pass. Monaco geeft een lange en hoge pass. Daar is Zaharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Āboliņš is nu in balbezit. Āboliņš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.FC. 30%, Kansai 70%.
Inter.FC. - Kansai 5:0