Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-12 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Mar Adentro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Heroes del Silencio Deportivo Millonario
Cord no jodas!! Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 21.8
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Estrugamou passt de bal in één keer door. Matassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassi probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 1:0

5e minuut.
Jerkovich passt de bal in één keer door. Tanoira heeft problemen om de bal te vangen. Roosileht verovert de bal door een tackle van achteren. Roosileht draait met de bal, schiet en ... Casadidio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roosileht rent richting de bal. Roosileht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 2:0

6e minuut.
D’Onofrio speelt de bal door. Daar is Houseman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matassi verovert de bal door een tackle van achteren. Matassi draait met de bal, schiet en ... Casadidio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 3:0

12e minuut.
Roosileht speelt de bal door. Matassi rent richting de bal. Fabián rent richting de bal. Matassi onderschept slim de pass. Matassi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vârtejaru rent richting de bal. Roosileht is nu in balbezit. Nauto onderschept slim de pass. Vârtejaru onderschept slim de pass. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Casadidio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 4:0

17e minuut.
Kouřil met een snelle inworp. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru geeft een hoge lob. Daar is Roosileht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosileht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 5:0

18e minuut.
Vârtejaru passt de bal met de wreef. Tucceri rent richting de bal. Tucceri probeert naar een medespeler te passen. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 6:0

23e minuut.
Tucceri geeft de bal voor. Vârtejaru is nu in balbezit. Roosileht rent richting de bal. Roosileht schiet op doel. Jerkovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanoira heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 7:0

25e minuut.
Nauto rent richting de bal. Nauto passt de bal met de wreef. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht draait met de bal, schiet en ... Tanoira probeert de bal aan de voet te houden. Casadidio bokst de bal weg.

27e minuut.
Nauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouřil onderschept slim de pass. Kouřil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roosileht de bal. Roosileht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 8:0

28e minuut.
Longo passt de bal zonder na te denken. Tanoira rent richting de bal. Roosileht onderschept slim de pass. Roosileht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 9:0

30e minuut.
Longo is nu in balbezit. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Roosileht rent richting de bal. Roosileht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Roosileht is nu in balbezit. Longo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vârtejaru. Longo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Longo kan niet meer verder spelen. Preumayr komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Boyle kopt de bal weg. Kouřil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houseman. Kouřil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrugamou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matassi rent richting de bal. Matassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 10:0

34e minuut.
Houseman met een sublieme pass. Roosileht is nu in balbezit. Tanoira is nu in balbezit. Roosileht verovert de bal door een tackle van achteren. Roosileht haalt uit met een fantastische trap. Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauto rent richting de bal. Nauto passt de bal zonder na te denken. Roosileht rent richting de bal. Roosileht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 29%, Deportivo Millonario 71%.
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 10:0

46e minuut.
D’Onofrio met een sublieme pass. Daar is Houseman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassi onderschept slim de pass. Matassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Tanoira trapt de bal weg. Kouřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman maakt een afschuwelijke overtreding. Houseman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Casadidio trapt de bal weg van het doel. Kouřil probeert de bal met de borst te controleren. Kouřil geeft de bal voor. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht draait met de bal, schiet en ... Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tucceri heeft problemen om de bal te vangen. Tucceri geeft een hoge lob. Roosileht rent richting de bal. Roosileht draait met de bal, schiet en ... Casadidio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 11:0

58e minuut.
Tucceri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaudin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Estrugamou verovert de bal door een tackle van achteren. Estrugamou geeft een hoge lob. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Casadidio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Vârtejaru de bal. Vârtejaru geeft de bal voor. Preumayr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matassi rent richting de bal. Matassi draait met de bal, schiet en ... Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kouřil geeft een lange en hoge pass. Daar is Preumayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru probeert naar een medespeler te passen. Roosileht is nu in balbezit. Roosileht haalt uit met een fantastische trap. Casadidio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht onderschept slim de pass. Roosileht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 12:0

76e minuut.
Preumayr rent richting de bal. Preumayr passt de bal in één keer door. Nauto rent richting de bal. Roosileht onderschept slim de pass. Roosileht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. De Olivera onderschept slim de pass. De Olivera passt de bal met de wreef. Roosileht rent richting de bal. Roosileht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 13:0

83e minuut.
Kouřil met een sublieme pass. Jerkovich heeft problemen om de bal te vangen. Roosileht met een sublieme pass. Matassi rent richting de bal. Matassi draait met de bal, schiet en ... Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kouřil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Silberstein de bal. Matassi rent richting de bal. Matassi schiet op doel. Casadidio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 27%, Deportivo Millonario 73%.
Heroes del Silencio - Deportivo Millonario 14:0