Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanecer Refulgente Cinema Verité
DuiRama Tactiek Tr
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten solide
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Fajardo met een snelle inworp. Dragomirescu is nu in balbezit. Sơn Hải begaat een overtreding. Sơn Hải krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Walicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moosner komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Moosner met een snelle inworp. Roth is nu in balbezit. Roth passt de bal zonder na te denken. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bazan geeft een lange en hoge pass. Szeles rent richting de bal. Szeles geeft een hoge lob. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Alxas bokst de bal weg.

28e minuut.
Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski geeft een lange en hoge pass. Leonetti kopt de bal weg. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alxas niet meer kan verder spelen.

32e minuut.
Leonetti rent richting de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Leonetti is nu in balbezit. Dragomirescu rent richting de bal. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:1

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wendling met de inworp. Fajardo is nu in balbezit. Razum onderschept slim de pass. Razum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szramka trapt de bal weg. Ilari kopt de bal weg. Muscă geeft een hoge lob. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:2

45e minuut.
Szeles geeft een hoge lob. Inworp. Fajardo met een snelle inworp. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 49%, Cinema Verité 51%.
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:3

47e minuut.
Simoncini rent richting de bal. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kretek rent richting de bal. Kretek geeft een lange en hoge pass. Simoncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bazan passt de bal in één keer door. Daar is Kretek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:4

60e minuut.
Roth controleert de bal met de borst. Roth speelt de bal door. Kretek is nu in balbezit. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:5

62e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roth kan niet meer verder spelen. Katana komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Franga is nu in balbezit. Katana onderschept slim de pass. Katana speelt de bal door. Leonetti rent richting de bal. Leonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:6

64e minuut.
Razum is nu in balbezit. Razum passt de bal in één keer door. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:7

68e minuut.
Katana heeft problemen om de bal te vangen. Opioła onderschept slim de pass. Opioła probeert naar een medespeler te passen. Środa rent richting de bal. Środa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Franga verovert de bal door een tackle van achteren. Franga probeert naar een medespeler te passen. Opioła speelt de bal door. Hegyeshalmi kan de bal niet met de borst controleren. Hegyeshalmi schiet op doel. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Szramka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wendling met de inworp. Razum is nu in balbezit. Razum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Pandelescu trapt de bal weg van het doel. Kretek probeert de bal met de borst te controleren. Kretek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:8

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajardo met de inworp. Daar is Kretek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hegyeshalmi kopt de bal weg. Zawistowski is nu in balbezit. Środa begaat een overtreding. Środa krijgt een gele kaart. Zawistowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szeles heeft problemen om de bal te vangen. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ilari is nu in balbezit. Leonetti onderschept slim de pass. Leonetti speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:9

87e minuut.
Franga geeft een hoge lob. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bazan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bazan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Hegyeshalmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opioła met een snel genomen vrije trap. Hegyeshalmi rent richting de bal. Moosner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hegyeshalmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Środa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pandelescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 41%, Cinema Verité 59%.
Amanecer Refulgente - Cinema Verité 0:9