Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beast Chiefs strale
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Crowley geeft de bal voor. Katongo rent richting de bal. Maphalla begaat een overtreding. Maphalla krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mnguni geeft de bal voor. Josephs rent richting de bal. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Katongo rent richting de bal. Katongo schiet op doel. De bal raakt de paal. Mofokeng heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jackobs geeft de bal voor. Juwayeyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlazi is nu in balbezit. Ndlazi draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Modabi probeert naar een medespeler te passen. Katongo is nu in balbezit. Katongo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Vukubi de bal. Paal!

44e minuut.
Molatedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Molatedi passt de bal met de wreef. Ndlazi rent richting de bal. Gaba is nu in balbezit. Gaba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 65%, strale 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beast Chiefs - strale 0:0

68e minuut.
Modabi is nu in balbezit. Katongo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okpara. Okpara krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mnguni met de inworp. Modabi rent richting de bal. Modabi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Okpara geeft een hoge lob. Inworp. Lechesa met de inworp. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi passt de bal in één keer door. Madigage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ndlazi is nu in balbezit. Blumfield rent richting de bal. Ndlazi is nu in balbezit. Gaba is nu in balbezit. Gaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mofokeng probeert naar een medespeler te passen. Mnguni is nu in balbezit. Mnguni passt de bal zonder na te denken. Modabi is nu in balbezit. Modabi draait met de bal, schiet en ... Madigage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Crowley is nu in balbezit. Gaba verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba passt de bal in één keer door. Ndlazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 52%, strale 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beast Chiefs - strale 0:0