Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siautėjantis viesulas FK Žirniai
Attack Tactiek tra tata
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
2.2 gemiddelde waardering 45.5
tragic Schieten excellent
tragic Passen good
tragic Verdedigen adequate


1e minuut.
Teke speelt de bal door. Domnişoru heeft problemen om de bal te vangen. Šumauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:1

2e minuut.
Šumauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Šumauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šumauskas passt de bal met de wreef. Svetlichni heeft problemen om de bal te vangen. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:2

4e minuut.
Roldán Freire passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šumauskas de bal. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap. Salonpää probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:3

6e minuut.
Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ciświcki de bal onder controle te krijgen. Šumauskas is nu in balbezit. Šumauskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šumauskas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estrameckis zal de hoekschop nemen. Svetlichni maakt een snoekduik en kopt de bal. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:4

8e minuut.
Šumauskas onderschept slim de pass. Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire passt de bal in één keer door. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:5

10e minuut.
Šumauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šumauskas met een sublieme pass. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salonpää de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:6

12e minuut.
Šiuparis kan de bal niet met de borst controleren. Šiuparis geeft een lange en hoge pass. Salonpää heeft problemen om de bal te vangen. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šumauskas is nu in balbezit. Šumauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:7

13e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu passt de bal met de wreef. Salonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni onderschept slim de pass. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gil met een sublieme pass. Šiuparis kopt de bal weg. Šumauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumauskas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Roldán Freire kopt de bal weg. Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:8

17e minuut.
Unis passt de bal zonder na te denken. Estrameckis is nu in balbezit. Estrameckis passt de bal in één keer door. Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Šumauskas is nu in balbezit. Salonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumauskas onderschept slim de pass. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šumauskas speelt de bal door. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Honkisz kopt de bal weg. Šumauskas rent richting de bal. Šumauskas passt de bal zonder na te denken. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:9

25e minuut.
Ciświcki is nu in balbezit. Svetlichni onderschept slim de pass. Svetlichni passt de bal met de wreef. Šumauskas rent richting de bal. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Unis is nu in balbezit. Unis passt de bal zonder na te denken. Özsoylu rent richting de bal. Svetlichni onderschept slim de pass. Svetlichni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:10

28e minuut.
Doeltrap. Gil met een harde bal richting middenveld. Estrameckis kopt de bal weg. Daar is Svetlichni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gil met een sublieme pass. Unis kopt de bal weg. Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:11

31e minuut.
Estrameckis met een sublieme pass. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Šumauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Svetlichni de bal. Svetlichni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:12

33e minuut.
Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Svetlichni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svetlichni draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Salonpää de bal. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:13

38e minuut.
Šumauskas probeert naar een medespeler te passen. Šiuparis met een sublieme pass. Daar is Svetlichni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svetlichni schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:14

40e minuut.
Šiuparis speelt de bal door. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni passt de bal met de wreef. Šumauskas is nu in balbezit. Šumauskas schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salonpää rent richting de bal. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Salonpää probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:15

42e minuut.
Klungelig pakt Honkisz de bal. Šumauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šumauskas geeft een hoge lob. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:16

45e minuut.
Šumauskas probeert naar een medespeler te passen. Ciświcki rent richting de bal. Svetlichni onderschept slim de pass. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siautėjantis viesulas 91%, FK Žirniai 9%.
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:17

47e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Šiuparis kopt de bal weg. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roldán Freire probeert de bal met de borst te controleren. Roldán Freire schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Palšiūnas kopt de bal weg. Roldán Freire is nu in balbezit. Roldán Freire passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Svetlichni de bal. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Roldán Freire speelt de bal door. Svetlichni is nu in balbezit. Klungelig pakt Svetlichni de bal. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gil trapt de bal weg van het doel. Palšiūnas kopt de bal weg. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:18

53e minuut.
Unis kan de bal niet met de borst controleren. Unis met een sublieme pass. Estrameckis rent richting de bal. Estrameckis met een sublieme pass. Roldán Freire geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Domnişoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldán Freire met een sublieme pass. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:19

55e minuut.
Palšiūnas probeert naar een medespeler te passen. Unis probeert naar een medespeler te passen. Roldán Freire speelt de bal door. Šiuparis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiuparis met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Čiča passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ziemba de bal. Ziemba passt de bal met de wreef. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni draait met de bal, schiet en ... Gil bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estrameckis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Roldán Freire heeft problemen om de bal te vangen. Šumauskas is nu in balbezit. Šumauskas met een sublieme pass. Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Šiuparis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porębski de bal. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán Freire geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Roldán Freire passt de bal met de wreef. Šumauskas is nu in balbezit. Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:20

67e minuut.
Porębski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Domnişoru de bal. Svetlichni is nu in balbezit. Klungelig pakt Svetlichni de bal. Svetlichni draait met de bal, schiet en ... Gil bokst de bal weg. Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni schiet op doel. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:21

68e minuut.
Svetlichni verovert de bal door een tackle van achteren. Svetlichni speelt de bal door. Domnişoru rent richting de bal. Šumauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šumauskas draait met de bal, schiet en ... Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:22

71e minuut.
Estrameckis onderschept slim de pass. Estrameckis met een sublieme pass. Daar is Šiuparis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šiuparis speelt de bal door. Šumauskas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Estrameckis kopt de bal weg. Ciświcki heeft problemen om de bal te vangen. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:23

79e minuut.
Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski geeft een lange en hoge pass. Honkisz is nu in balbezit. Šumauskas onderschept slim de pass. Šumauskas schiet op doel. De bal raakt de paal. Gil bokst de bal weg. Šumauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Estrameckis geeft een hoge lob. Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiuparis onderschept slim de pass. Šumauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Svetlichni de bal. Svetlichni haalt uit met een fantastische trap. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:24

84e minuut.
Šumauskas met een sublieme pass. Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire geeft de bal voor. Svetlichni is nu in balbezit. Svetlichni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:25

85e minuut.
Estrameckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrameckis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Honkisz de bal. Šumauskas rent richting de bal. Šumauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni passt de bal zonder na te denken. Šumauskas is nu in balbezit. Šumauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Honkisz trapt de bal weg van het doel. Estrameckis kopt de bal weg. Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Svetlichni de bal. Svetlichni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:26

89e minuut.
Unis passt de bal zonder na te denken. Estrameckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrameckis met een sublieme pass. Šumauskas rent richting de bal. Šumauskas met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siautėjantis viesulas 90%, FK Žirniai 10%.
Siautėjantis viesulas - FK Žirniai 0:26