Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
speidar Kosmoso Kebabai
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Vievesis met een sublieme pass. Zakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Visokinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Visokinskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Beliukevičius rent richting de bal. Vievesis verovert de bal door een tackle van achteren. Vievesis speelt de bal door. Zakas is nu in balbezit. Zakas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: speidar 57%, Kosmoso Kebabai 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
speidar - Kosmoso Kebabai 0:0

59e minuut.
Ožys geeft de bal voor. Motivans is nu in balbezit. Beliukevičius geeft de bal voor. Azlauskis is nu in balbezit. Azlauskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gailius geeft een lange en hoge pass. Sturis kan de bal niet met de borst controleren. Zakas rent richting de bal. Zakas draait met de bal, schiet en ... Bajarskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
speidar - Kosmoso Kebabai 0:1

65e minuut.
Sinkevičius speelt de bal door. Beliukevičius speelt de bal door. Klungelig pakt Leršas de bal. Zakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas schiet op doel. Bajarskis bokst de bal weg.

83e minuut.
Vytėnas geeft een lange en hoge pass. Sinkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinkevičius probeert naar een medespeler te passen. Azlauskis rent richting de bal. Azlauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Beliukevičius met een sublieme pass. Vytėnas heeft problemen om de bal te vangen. Vytėnas probeert naar een medespeler te passen. Sinkevičius is nu in balbezit. Sinkevičius haalt uit met een fantastische trap. Grygolaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
speidar - Kosmoso Kebabai 1:1

87e minuut.
Gailius verovert de bal door een tackle van achteren. Gailius geeft een lange en hoge pass. Guliaikinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas draait met de bal, schiet en ... Bajarskis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: speidar 45%, Kosmoso Kebabai 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
speidar - Kosmoso Kebabai 1:1