Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 US Scorrano 86
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Tschopp is nu in balbezit. Fivian verovert de bal door een tackle van achteren. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas schiet op doel. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - US Scorrano 86 1:0

3e minuut.
Rollmops passt de bal zonder na te denken. Python is nu in balbezit. Hügli maakt een afschuwelijke overtreding. Hügli krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kronenberg trapt de bal weg van het doel. Haas kopt de bal weg. Daar is Odermatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tschopp rent richting de bal. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hügli is nu in balbezit. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hügli. Hügli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

12e minuut.
Colombo is nu in balbezit. Hunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunger geeft een hoge lob. Giallanza rent richting de bal. Giallanza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tschopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fivian rent richting de bal. Tschopp onderschept slim de pass. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zanni rent richting de bal. Schreier verovert de bal door een tackle van achteren. Schreier probeert naar een medespeler te passen. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pfund rent richting de bal. Pfund met een sublieme pass. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm schiet op doel. Kim probeert de bal aan de voet te houden. Kronenberg bokst de bal weg.

23e minuut.
Odermatt is nu in balbezit. Tschopp is nu in balbezit. Odermatt verovert de bal door een tackle van achteren. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas draait met de bal, schiet en ... Eymann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo is nu in balbezit. Colombo draait met de bal, schiet en ... Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 46%, US Scorrano 86 54%.
FC Bayern02 - US Scorrano 86 1:0

48e minuut.
Schreier verovert de bal door een tackle van achteren. Schreier geeft een lange en hoge pass. Giallanza is nu in balbezit. Giallanza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Odermatt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schreier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haas is nu in balbezit. Haas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Eymann trapt de bal weg. Python heeft problemen om de bal te vangen. Zanni is nu in balbezit. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch passt de bal in één keer door. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp draait met de bal, schiet en ... Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - US Scorrano 86 2:0

72e minuut.
Colombo controleert de bal met de borst. Colombo probeert naar een medespeler te passen. Ruppen met een sublieme pass. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 31%, US Scorrano 86 69%.
FC Bayern02 - US Scorrano 86 2:0