Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش Fc Grünstern
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Von Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Von Steiger geeft de bal voor. Bühlmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Pini de bal. Pini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Volery passt de bal in één keer door. Ranzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig passt de bal in één keer door. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Peter verovert de bal door een tackle van achteren. Peter probeert naar een medespeler te passen. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig verovert de bal door een tackle van achteren. Ranzig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Fc Grünstern 0:1

11e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal zonder na te denken. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher schiet op doel. Charton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سيشسش - Fc Grünstern 1:1

12e minuut.
Venzin is nu in balbezit. Venzin geeft de bal voor. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig onderschept slim de pass. Ranzig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ranzig is nu in balbezit. Bühlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bühlmann met een sublieme pass. Pini rent richting de bal. Pini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Volery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Steiger is nu in balbezit. Von Steiger speelt de bal door. Pini is nu in balbezit. Pini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Reinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann probeert naar een medespeler te passen. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Birkenstock heeft problemen om de bal te vangen. Pini is nu in balbezit. Birkenstock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lötscher neemt zijn aanloop. Charton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lötscher maakt een snoekduik en kopt de bal. Charton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Von Steiger met een sublieme pass. Reinert is nu in balbezit. Pini verovert de bal door een tackle van achteren. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Fc Grünstern 2:1

41e minuut.
Delacretaz rent richting de bal. Ranzig verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig is nu in balbezit. Ranzig schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سيشسش - Fc Grünstern 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 45%, Fc Grünstern 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيشسش - Fc Grünstern 2:2

49e minuut.
Bühlmann speelt de bal door. Lötscher heeft problemen om de bal te vangen. Denoth met een sublieme pass. Von Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Steiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Fc Grünstern 3:2

58e minuut.
Denoth verovert de bal door een tackle van achteren. Denoth probeert naar een medespeler te passen. Venzin rent richting de bal. Ranzig is nu in balbezit. Ranzig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Javaux verovert de bal door een tackle van achteren. Javaux met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonifazi met de inworp. Von Steiger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 46%, Fc Grünstern 54%.
سيشسش - Fc Grünstern 3:2