Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش FC Vaduz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Häfliger passt de bal met de wreef. Lötscher heeft problemen om de bal te vangen. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher verovert de bal door een tackle van achteren. Lötscher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
König probeert naar een medespeler te passen. Arm is nu in balbezit. Boss bereikt de bal nog maar net als eerste. Arm onderschept slim de pass. Arm geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC Vaduz 0:1

36e minuut.
Villars is nu in balbezit. Villars passt de bal met de wreef. Melunovic is nu in balbezit. Melunovic geeft de bal voor. Von Steiger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lötscher is nu in balbezit. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher schiet op doel. Tiefer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سيشسش - FC Vaduz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 38%, FC Vaduz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيشسش - FC Vaduz 1:1

47e minuut.
Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann geeft een hoge lob. Perrig rent richting de bal. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher schiet op doel. Tiefer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC Vaduz 2:1

68e minuut.
Camenzind speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villars krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Häfliger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spielmann komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Delacretaz geeft een lange en hoge pass. Von Steiger speelt de bal door. Klungelig pakt Eder de bal. Perrig rent richting de bal. Perrig haalt uit met een fantastische trap. Tiefer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC Vaduz 3:1

85e minuut.
König bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut onderschept slim de pass. Gut met een sublieme pass. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig schiet op doel. Tiefer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 43%, FC Vaduz 57%.
سيشسش - FC Vaduz 3:1