Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC Trapani Calcio95
phate Tactiek 442
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 32.6
outstanding Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen average


4e minuut.
Dubach onderschept slim de pass. Dubach geeft de bal voor. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... Zvara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 1:0

5e minuut.
Seewald probeert naar een medespeler te passen. Schindler met een sublieme pass. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi schiet op doel. Zvara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 2:0

8e minuut.
Tiefer geeft de bal voor. Inworp. Pázmándi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cabanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas geeft een lange en hoge pass. Roy kopt de bal weg. Dubach is nu in balbezit. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Zvara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 3:0

16e minuut.
Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach passt de bal met de wreef. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 4:0

17e minuut.
Doeltrap. Zvara trapt de bal weg van het doel. Lorenzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Roy de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Roy is nu in balbezit. Hrtša rent richting de bal. Hrtša probeert naar een medespeler te passen. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Berla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schindler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi passt de bal zonder na te denken. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ... Zvara probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 5:0

24e minuut.
Roy met een sublieme pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi passt de bal in één keer door. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 6:0

26e minuut.
Schindler speelt de bal door. Roy rent richting de bal. Medici rent richting de bal. Roy onderschept slim de pass. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 7:0

27e minuut.
Boillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boillat probeert naar een medespeler te passen. Müggeli speelt de bal door. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Zvara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Berla de bal. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi schiet op doel. Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Seewald kopt de bal weg. Schindler is nu in balbezit. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Berla de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Medici de bal onder controle te krijgen. Dubach rent richting de bal. Dubach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Medici geeft een hoge lob. Seewald is nu in balbezit. Pázmándi verovert de bal door een tackle van achteren. Pázmándi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hrtša rent richting de bal. Hrtša probeert naar een medespeler te passen. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Zvara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 23%, Trapani Calcio95 77%.
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 8:0

47e minuut.
Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy passt de bal zonder na te denken. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 9:0

50e minuut.
Obrubański is nu in balbezit. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler speelt de bal door. Lorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. Seewald is nu in balbezit. Seewald passt de bal met de wreef. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Zvara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi schiet op doel. Zvara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 10:0

55e minuut.
Daar is Guarguaglini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schindler onderschept slim de pass. Schindler passt de bal met de wreef. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Medici met een harde bal richting middenveld. Schindler kopt de bal weg. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy schiet op doel. Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal in één keer door. Lorenzi speelt de bal door. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 11:0

64e minuut.
Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański passt de bal zonder na te denken. Daar is Guarguaglini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler onderschept slim de pass. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler passt de bal zonder na te denken. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald onderschept slim de pass. Seewald geeft een hoge lob. Roy maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvara bokst de bal weg. Roy is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Berla ... Strafschop! Berla krijgt een gele kaart. Roy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 12:0

76e minuut.
Schindler rent richting de bal. Schindler passt de bal zonder na te denken. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 13:0

77e minuut.
Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz is nu in balbezit. Dubach onderschept slim de pass. Dubach draait met de bal, schiet en ... Zvara bokst de bal weg. Paal!

79e minuut.
Guarguaglini geeft de bal voor. Seewald is nu in balbezit. Seewald passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Roy de bal onder controle te krijgen. Roy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tiefer rent richting de bal. Lăzăroiu onderschept slim de pass. Seewald met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. Zvara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 14:0

88e minuut.
Pázmándi geeft een hoge lob. Müggeli kopt de bal weg. Crăciun probeert de bal met de borst te controleren. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Seewald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi schiet op doel. Zvara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 23%, Trapani Calcio95 77%.
Swiss Gooners FC - Trapani Calcio95 15:0