Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bierokraten Underdogs FC
Erste... Tactiek erste
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Wessels rent richting de bal. Wessels geeft de bal voor. Zeller kopt de bal weg. Schönbass bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönbass schiet op doel. Zeus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zeller is nu in balbezit. Zeller schiet op doel. Zeus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bierokraten - Underdogs FC 1:0

10e minuut.
Acciaioli rent richting de bal. Ippig onderschept slim de pass. Ippig probeert naar een medespeler te passen. Gradinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bogensperger geeft een hoge lob. Uhlirsch probeert de bal aan de voet te houden. Klampfer probeert naar een medespeler te passen. Gradinger is nu in balbezit. Gradinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bierokraten - Underdogs FC 1:1

30e minuut.
Ippig is nu in balbezit. Wessels geeft een lange en hoge pass. Qualtinger heeft problemen om de bal te vangen. Schönbass rent richting de bal. Schönbass draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cleverbrück rent richting de bal. Wessels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cleverbrück raakt geblesseerd tijdens het duel. Rachbauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gradinger is nu in balbezit. Gradinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Zeus met een harde bal richting middenveld. Wessels heeft problemen om de bal te vangen. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Gradinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradinger draait met de bal, schiet en ... Holeš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 59%, Underdogs FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bierokraten - Underdogs FC 1:1

73e minuut.
Rachbauer is nu in balbezit. Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller probeert naar een medespeler te passen. Schönbass bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönbass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 60%, Underdogs FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bierokraten - Underdogs FC 1:1