Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rensby NK Miroševec
Normal Tactiek 352-1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.5 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Grigoriadis kopt de bal weg. Uljanitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Lupić begaat een overtreding. Lupić krijgt een gele kaart. Szpręga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Picek komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Hozjak onderschept slim de pass. Hozjak probeert naar een medespeler te passen. Matijić rent richting de bal. Picek onderschept slim de pass. Picek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zahariev met een snelle inworp. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Wszołek de bal. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Glomuz de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:2

19e minuut.
Parica verovert de bal door een tackle van achteren. Uljanitskiy is nu in balbezit. Uljanitskiy met een sublieme pass. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahariev met de inworp. Matijić is nu in balbezit. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek geeft de bal voor. Škarpona bokst de bal weg. Daar is Sedlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:3

27e minuut.
Picek is nu in balbezit. Sedlak verovert de bal door een tackle van achteren. Sedlak geeft een hoge lob. Grigoriadis rent richting de bal. Grigoriadis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Zahariev geeft de bal voor. Glomuz is nu in balbezit. Picek onderschept slim de pass. Picek haalt uit met een fantastische trap. Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Zahariev de bal. Zahariev geeft een hoge lob. Daar is Vidačak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Škarpona met een sublieme pass. Wszołek kopt de bal weg. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Picek is nu in balbezit. Picek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Matijić rent richting de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz met een sublieme pass. Picek rent richting de bal. Picek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:5

38e minuut.
Glomuz geeft de bal voor. Inworp. Zahariev met de inworp. Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Picek de bal. Picek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:6

40e minuut.
Škarpona trapt de bal weg. Zahariev kopt de bal weg. Hozjak rent richting de bal. Cruz onderschept slim de pass. Cruz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Škarpona trapt de bal weg van het doel. Zahariev kopt de bal weg. Daar is Grubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:7

45e minuut.
Wszołek met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Hozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 83%, NK Miroševec 17%.
Rensby - NK Miroševec 0:7

52e minuut.
Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:8

54e minuut.
Lupić rent richting de bal. Uljanitskiy onderschept slim de pass. Uljanitskiy geeft een hoge lob. Picek is nu in balbezit. Picek draait met de bal, schiet en ... Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:9

56e minuut.
Rosko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek speelt de bal door. Picek rent richting de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uljanitskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Škarpona bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Zahariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev passt de bal met de wreef. Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Picek maakt een snoekduik en kopt de bal. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hozjak is nu in balbezit. Wszołek onderschept slim de pass. Wszołek passt de bal met de wreef. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Wszołek de bal onder controle te krijgen. Wszołek geeft de bal voor. Hozjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picek is nu in balbezit. Picek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal met de wreef. Picek heeft problemen om de bal te vangen. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:10

79e minuut.
Inworp. Zahariev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matijić is nu in balbezit. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 75%, NK Miroševec 25%.
Rensby - NK Miroševec 0:10