Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. DEFENSOR_23 Libertad F.C.
superdefensivo Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrón met een harde bal richting middenveld. Sotil kopt de bal weg. Vivanco kan de bal niet met de borst controleren. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Sueiro de bal. Sueiro geeft een hoge lob. Pereda kopt de bal weg. Vivanco rent richting de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. DEFENSOR_23 - Libertad F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. DEFENSOR_23 48%, Libertad F.C. 52%.
FC. DEFENSOR_23 - Libertad F.C. 0:1

53e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Varela speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos begaat een overtreding. Vivanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jáuregui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. DEFENSOR_23 - Libertad F.C. 0:2

66e minuut.
Varela geeft de bal voor. Laos rent richting de bal. Laos geeft de bal voor. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Halik geeft een lange en hoge pass. Zulueta probeert de bal met de borst te controleren. Zulueta met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Huarcaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pereda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Huarcaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. DEFENSOR_23 - Libertad F.C. 0:3

86e minuut.
Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. DEFENSOR_23 49%, Libertad F.C. 51%.
FC. DEFENSOR_23 - Libertad F.C. 0:3