Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dj Milan (Mirijevo) Gracka CIstoca
433 Tactiek odbra
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Kuśmiecki passt de bal zonder na te denken. Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Micciché is nu in balbezit. Micciché geeft een hoge lob. Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Prędota de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Micciché. Micciché krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Šajatović probeert naar een medespeler te passen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal in één keer door. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula onderschept slim de pass. Anciaux begaat een overtreding. Anciaux krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Konok onderschept slim de pass. Konok met een sublieme pass. Daar is Neiring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neiring haalt uit met een fantastische trap. Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 54%, Gracka CIstoca 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Gracka CIstoca 0:0

52e minuut.
Konok speelt de bal door. Prędota rent richting de bal. Sisinni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sisinni krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Šajatović rent richting de bal. Neiring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šajatović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrzyniecki met een snel genomen vrije trap. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft een lange en hoge pass. Kurčubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Skrzyniecki de bal. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui speelt de bal door. Neiring rent richting de bal. Neiring draait met de bal, schiet en ... Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šajatović is nu in balbezit. Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Gracka CIstoca 1:0

61e minuut.
Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev onderschept slim de pass. Xanəliyev speelt de bal door. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Konok probeert naar een medespeler te passen. Neiring rent richting de bal. Neiring passt de bal zonder na te denken. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Peristi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Gracka CIstoca 2:0

65e minuut.
Ludvigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal zonder na te denken. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Bula de bal. Anciaux rent richting de bal. Anciaux passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neiring de bal. Neiring draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Micciché probeert naar een medespeler te passen. Konok rent richting de bal. Konok passt de bal in één keer door. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Barreto speelt de bal door. Daar is Vermes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermes met een sublieme pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Micciché speelt de bal door. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui passt de bal in één keer door. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 36%, Gracka CIstoca 64%.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Gracka CIstoca 2:0