Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palilulac uuj
loui Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Tišma onderschept slim de pass. Tišma passt de bal zonder na te denken. Ivanović rent richting de bal. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Udovičić passt de bal met de wreef. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski speelt de bal door. Duljaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vojnarovski kopt de bal weg. Udovičić geeft de bal voor. Kojadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ślifirczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ślifirczyk probeert naar een medespeler te passen. Kabić rent richting de bal. Kabić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

38e minuut.
Vojnarovski met de inworp. Udovičić geeft een lange en hoge pass. Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ivanović heeft problemen om de bal te vangen. Ivanović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Teodorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma onderschept slim de pass. Timić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma passt de bal met de wreef. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Milunović kopt de bal weg. Udovičić rent richting de bal. Udovičić passt de bal zonder na te denken. Kabić rent richting de bal. Kabić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 33%, uuj 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palilulac - uuj 0:0

55e minuut.
Radosavljević passt de bal in één keer door. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milunović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milunović krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Obradović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vojnarovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Udovičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udovičić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Lazić de bal onder controle te krijgen. Duljaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duljaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dramić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ivanović onderschept slim de pass. Udovičić is nu in balbezit. Udovičić passt de bal in één keer door. Kabić is nu in balbezit. Kabić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 35%, uuj 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palilulac - uuj 0:0
uuj