Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC new cyte
pablo Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 15.5
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Lavrentsov rent richting de bal. Lavrentsov geeft een lange en hoge pass. Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García verovert de bal door een tackle van achteren. Arango García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 1:0

7e minuut.
Berber geeft een hoge lob. Valkay kopt de bal weg. Sergipano rent richting de bal. Arango García onderschept slim de pass. Arango García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 2:0

10e minuut.
Lavrentsov rent richting de bal. Remela verovert de bal door een tackle van achteren. Remela passt de bal zonder na te denken. Arango García is nu in balbezit. Arango García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Berber geeft een hoge lob. Valkay heeft problemen om de bal te vangen. Arango García is nu in balbezit. Arango García schiet op doel. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 3:0

21e minuut.
Arango García probeert de bal aan de voet te houden. Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal in één keer door. Valkay is nu in balbezit. Valkay draait met de bal, schiet en ... Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 4:0

25e minuut.
Trębacz kopt de bal weg. Kaufmann probeert de bal met de borst te controleren. Dilillo geeft een hoge lob. Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Berber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Píccolo de bal. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay passt de bal met de wreef. Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 5:0

36e minuut.
Lavrentsov is nu in balbezit. Lavrentsov passt de bal zonder na te denken. Valkay met een sublieme pass. Arango García rent richting de bal. Arango García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dilillo passt de bal met de wreef. Lavrentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrentsov speelt de bal door. Valkay controleert de bal met de borst. Valkay speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 24%, new cyte 76%.
Columbia FC - new cyte 5:0

46e minuut.
Lavrentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrentsov geeft een hoge lob. Arango García is nu in balbezit. Arango García schiet op doel. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 6:0

50e minuut.
Píccolo met een sublieme pass. Trębacz heeft problemen om de bal te vangen. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębacz verovert de bal door een tackle van achteren. Trębacz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Vlădoiu geeft de bal voor. Arango García kopt de bal weg. Klungelig pakt Xereu de bal. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Trębacz kopt de bal weg. Vlădoiu rent richting de bal. Baiano begaat een overtreding. Baiano krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zornetta geeft een lange en hoge pass. Vlădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Baiano zijn tegenspeler op de grond. Baiano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Arango García rent richting de bal. Arango García speelt de bal door. Valkay is nu in balbezit. Valkay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 7:0

72e minuut.
Doeltrap. Sandoval trapt de bal weg van het doel. Trębacz kopt de bal weg. Valkay heeft problemen om de bal te vangen. Valkay draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lavrentsov neemt de hoekschop. Xereu kan de bal niet met de borst controleren. Valkay geeft een lange en hoge pass. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Trębacz is nu in balbezit. Trębacz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arango García de bal. Valkay rent richting de bal. Valkay haalt uit met een fantastische trap. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xereu heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal probeert naar een medespeler te passen. Arango García probeert naar een medespeler te passen. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Berber speelt de bal door. Arango García is nu in balbezit. Zornetta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arango García de bal. Arango García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 14%, new cyte 86%.
Columbia FC - new cyte 7:0