Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRINFIGHTERS Fc Generation x
CowMiOff Tactiek generarion 4
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten formidable
average Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Fojcik passt de bal met de wreef. Inworp. Lewczuk met de inworp. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Sorkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorkun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:0

8e minuut.
Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos geeft de bal voor. Fábregas Soler rent richting de bal. Fábregas Soler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos geeft een hoge lob. Łaba speelt de bal door. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bojadžić de bal. Bojadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:1

14e minuut.
Christophersen geeft de bal voor. Bojadžić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Szirtesi de bal onder controle te krijgen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Pajarito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García passt de bal met de wreef. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Murillo García speelt de bal door. Daar is Løvås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Løvås probeert naar een medespeler te passen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Znaczko bokst de bal weg. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:2

24e minuut.
Łaba heeft problemen om de bal te vangen. Łaba geeft een lange en hoge pass. Gökoğlu kopt de bal weg. Bojadžić rent richting de bal. Bojadžić schiet op doel. Znaczko bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fojcik geeft een lange en hoge pass. Daar is Brković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:3

27e minuut.
Bojadžić speelt de bal door. Løvås rent richting de bal. Løvås geeft een lange en hoge pass. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gökoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:4

31e minuut.
Fojcik met een sublieme pass. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba passt de bal zonder na te denken. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ... Znaczko bokst de bal weg.

33e minuut.
Christophersen verovert de bal door een tackle van achteren. Christophersen passt de bal zonder na te denken. Løvås rent richting de bal. Løvås geeft de bal voor. Bojadžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Łaba heeft problemen om de bal te vangen. Łaba passt de bal in één keer door. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:5

42e minuut.
Murillo García met een sublieme pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba geeft een lange en hoge pass. Gökoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Daar is Bojadžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bojadžić rent richting de bal. Bojadžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:6

44e minuut.
Łaba passt de bal in één keer door. Løvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvås passt de bal zonder na te denken. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić draait met de bal, schiet en ... Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 67%, Fc Generation x 33%.
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:6

51e minuut.
Murillo García kopt de bal weg. Łaba rent richting de bal. Łaba passt de bal zonder na te denken. Løvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvås draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:7

55e minuut.
Gökoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu passt de bal zonder na te denken. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szirtesi geeft een lange en hoge pass. Løvås kopt de bal weg. Bojadžić rent richting de bal. Bojadžić haalt uit met een fantastische trap. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:8

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Bojadžić de bal onder controle te krijgen. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu passt de bal met de wreef. Łaba is nu in balbezit. Łaba speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:9

70e minuut.
Szirtesi geeft de bal voor. Inworp. Murillo García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaba rent richting de bal. Łaba geeft een hoge lob. Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Łaba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caragiale komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Brković geeft een hoge lob. Rajzer kopt de bal weg. Klungelig pakt Gökoğlu de bal. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:10

76e minuut.
Murillo García speelt de bal door. Caragiale rent richting de bal. Caragiale met een sublieme pass. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:11

78e minuut.
Løvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvås geeft een hoge lob. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić draait met de bal, schiet en ... Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:12

81e minuut.
Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García passt de bal in één keer door. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:13

82e minuut.
Iurilli is nu in balbezit. Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Szirtesi rent richting de bal. Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ... Znaczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:14

84e minuut.
Gökoğlu passt de bal in één keer door. Bojadžić heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu is nu in balbezit. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić draait met de bal, schiet en ... Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:15

88e minuut.
Murillo García passt de bal met de wreef. Caragiale rent richting de bal. Caragiale geeft de bal voor. Klungelig pakt Bojadžić de bal. Bojadžić schiet op doel. Znaczko bokst de bal weg. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvås onderschept slim de pass. Løvås passt de bal zonder na te denken. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić haalt uit met een fantastische trap. Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:16

90e minuut.
Løvås is nu in balbezit. Løvås geeft een lange en hoge pass. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu schiet op doel. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 77%, Fc Generation x 23%.
BRINFIGHTERS - Fc Generation x 1:17