Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SonMiSonQua Superba
5-3-2 Tactiek romboprofev
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Trengereid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perinotti komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buchiniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buchiniz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mykhalyk zal de hoekschop nemen. Buchiniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Superba 0:1

23e minuut.
Mykhalyk met een sublieme pass. Grechi rent richting de bal. Grechi passt de bal zonder na te denken. Tidili is nu in balbezit. Tidili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Galotti met een harde bal richting middenveld. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski passt de bal in één keer door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Demirov verovert de bal door een tackle van achteren. Demirov probeert naar een medespeler te passen. Attanasi met een sublieme pass. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski passt de bal in één keer door. Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinotti draait met de bal, schiet en ... Dalkia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Demirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędzierski geeft de bal voor. Perinotti springt en kopt de bal. Perugina probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 55%, Superba 45%.
SonMiSonQua - Superba 0:1

54e minuut.
Mykhalyk met een sublieme pass. Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadei maakt een afschuwelijke overtreding. Tadei krijgt een gele kaart. Perinotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Kędzierski met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Diolaiuti rent richting de bal. Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel geeft een hoge lob. Perinotti is nu in balbezit. Perinotti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Follini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabba de bal onder controle te krijgen. Tadei speelt de bal door. Notarstefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Diolaiuti rent richting de bal. Diolaiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mykhalyk met de inworp. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski geeft een hoge lob. Follini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cabba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel onderschept slim de pass. Kuciel passt de bal met de wreef. Follini bereikt de bal nog maar net als eerste. Follini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grechi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 62%, Superba 38%.
SonMiSonQua - Superba 0:1