Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palazzolo LatinaSokker
dario3 Tactiek 442 a.f.
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 37.7
good Schieten average
average Passen average
solid Verdedigen very good


40e minuut.
Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matone is nu in balbezit. Kuraś maakt een afschuwelijke overtreding. Matone moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matone kan niet meer verder spelen. Bertarini komt het veld opgelopen. Cimberla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Giglio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Väntsilä geeft een lange en hoge pass. Metsäalho rent richting de bal. Verola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metsäalho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metsäalho zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 43%, LatinaSokker 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palazzolo - LatinaSokker 0:0

46e minuut.
Cetner komt het veld opgelopen. Tatarkiewicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Cimberla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pytlarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Campbell met een sublieme pass. Klungelig pakt Mięcławek de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pusceddu is nu in balbezit. Doncu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pusceddu. Doncu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Cimberla speelt de bal door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - LatinaSokker 1:0

73e minuut.
Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán passt de bal zonder na te denken. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek onderschept slim de pass. Mięcławek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 31%, LatinaSokker 69%.
FC Palazzolo - LatinaSokker 1:0