Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orangutan FC MKS Miszewo Murowane
Normal Tactiek mks
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Potasiński is nu in balbezit. Bernal begaat een overtreding. Potasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. MacAnespie met een snel genomen vrije trap. Roztworowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 1:0

3e minuut.
Aiftincăi passt de bal met de wreef. Brisso rent richting de bal. Brisso passt de bal met de wreef. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Roztworowski rent richting de bal. Roztworowski heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Sisa ... Strafschop! Roztworowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzęczyszczykiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scazzoso met een harde bal richting middenveld. Brisso kopt de bal weg. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 1:1

13e minuut.
Akrivatos rent richting de bal. Aiftincăi onderschept slim de pass. Aiftincăi passt de bal zonder na te denken. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Malmell rent richting de bal. Malmell met een sublieme pass. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 2:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abaković met de inworp. Klungelig pakt Bernal de bal. Bernal geeft de bal voor. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bernal met een sublieme pass. Brisso is nu in balbezit. Brisso passt de bal in één keer door. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernal rent richting de bal. Bernal geeft een hoge lob. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 2:2

38e minuut.
Matecki kopt de bal weg. Brisso is nu in balbezit. Brisso probeert naar een medespeler te passen. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orangutan FC 58%, MKS Miszewo Murowane 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 2:2

52e minuut.
Aiftincăi speelt de bal door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Giezendanner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Catinca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brisso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 2:3

54e minuut.
Giezendanner probeert naar een medespeler te passen. Špánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski onderschept slim de pass. Roztworowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 3:3

61e minuut.
Doeltrap. Zhotev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zhotev met een sublieme pass. Malmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmell passt de bal zonder na te denken. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski haalt uit met een fantastische trap. Scazzoso bokst de bal weg.

88e minuut.
Hoàng Khải probeert naar een medespeler te passen. Potasiński is nu in balbezit. Bernal begaat een overtreding. Bernal krijgt een gele kaart. Potasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Khải zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orangutan FC 54%, MKS Miszewo Murowane 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orangutan FC - MKS Miszewo Murowane 3:3