Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea1992 FC Zmarnowane Talenty
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pekról is nu in balbezit. Sasol verovert de bal door een tackle van achteren. Sasol met een sublieme pass. Gonsalves rent richting de bal. Gonsalves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sałek rent richting de bal. Charciarek verovert de bal door een tackle van achteren. Charciarek met een sublieme pass. Gonsalves rent richting de bal. Gonsalves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roztwór rent richting de bal. Roztwór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea1992 - FC Zmarnowane Talenty 1:0

17e minuut.
Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rapacz de bal onder controle te krijgen. Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pušić geeft een hoge lob. Gonsalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonsalves draait met de bal, schiet en ... Baszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea1992 - FC Zmarnowane Talenty 2:0

28e minuut.
Krużycki heeft problemen om de bal te vangen. Lipko rent richting de bal. Roztwór verovert de bal door een tackle van achteren. Roztwór schiet op doel. Giejsztorewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Giejsztorewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gonsalves onderschept slim de pass. Lipko is nu in balbezit. Gonsalves onderschept slim de pass. Gonsalves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Giejsztorewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krużycki rent richting de bal. Krużycki passt de bal zonder na te denken. Gonsalves rent richting de bal. Gonsalves schiet op doel. Baszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włodarz zal de hoekschop nemen. Gonsalves maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Giejsztorewicz heeft problemen om de bal te vangen. Roztwór is nu in balbezit. Roztwór draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Panicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea1992 - FC Zmarnowane Talenty 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea1992 44%, FC Zmarnowane Talenty 56%.
Chelsea1992 - FC Zmarnowane Talenty 3:0

58e minuut.
Gonsalves is nu in balbezit. Giejsztorewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Krużycki begaat een overtreding. Giejsztorewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Giejsztorewicz kan niet meer verder spelen. Mejłun komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pekról geeft een hoge lob. Inworp. Sasol met de inworp. Gonsalves is nu in balbezit. Gonsalves geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wilkojański probeert naar een medespeler te passen. Krużycki rent richting de bal. Jeziorkowski is nu in balbezit. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea1992 40%, FC Zmarnowane Talenty 60%.
Chelsea1992 - FC Zmarnowane Talenty 3:0