Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACFOREVERAB Mielec CF
Sex Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten matig
goed Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Piţurcă passt de bal met de wreef. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu passt de bal zonder na te denken. Ranzig heeft problemen om de bal te vangen. Ranzig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brozowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki haalt uit met een fantastische trap. Fehlisch probeert wanhopig de bal te grijpen. Edge probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Mielec CF 0:1

20e minuut.
Mierzwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig verovert de bal door een tackle van achteren. Ranzig passt de bal zonder na te denken. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACFOREVERAB - Mielec CF 1:1

22e minuut.
Pîrvu heeft problemen om de bal te vangen. Rychłowski is nu in balbezit. Madariaga begaat een overtreding. Madariaga krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lin passt de bal in één keer door. Madariaga rent richting de bal. Madariaga passt de bal in één keer door. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rydzyk heeft problemen om de bal te vangen. Soplica is nu in balbezit. Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk geeft een hoge lob. Pîrvu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Anthonissen kopt de bal weg. Klungelig pakt Banaś de bal. Piţurcă is nu in balbezit. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rydzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piţurcă probeert de bal met de borst te controleren. Piţurcă geeft een hoge lob. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Żydło met een harde bal richting middenveld. Anthonissen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pîrvu de bal. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Mielec CF 2:1

37e minuut.
Inworp. Lin met de inworp. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Mielec CF 3:1

43e minuut.
Lin probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă rent richting de bal. Rychłowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rychłowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ranzig met een sublieme pass. Anthonissen met een sublieme pass. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 31%, Mielec CF 69%.
ACFOREVERAB - Mielec CF 3:1

46e minuut.
Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Madariaga speelt de bal door. Daar is Piţurcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madariaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Madariaga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Piţurcă onderschept slim de pass. Piţurcă geeft een lange en hoge pass. Soplica rent richting de bal. Ranzig verovert de bal door een tackle van achteren. Ranzig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Mielec CF 4:1

59e minuut.
Ranzig is nu in balbezit. Madariaga rent richting de bal. Madariaga passt de bal met de wreef. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki geeft een lange en hoge pass. Dulański heeft problemen om de bal te vangen. Harasiuk rent richting de bal. Harasiuk schiet op doel. Fehlisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lin geeft een hoge lob. Ranzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Mielec CF 5:1

79e minuut.
Madariaga onderschept slim de pass. Madariaga geeft de bal voor. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig rent richting de bal. Ranzig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lin geeft een hoge lob. Ranzig controleert de bal met de borst. Mierzwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mierzwiński krijgt een gele kaart. Ranzig raakt geblesseerd tijdens het duel. Anthonissen wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Banaś met een snelle inworp. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 32%, Mielec CF 68%.
ACFOREVERAB - Mielec CF 5:1