Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomianka 1994 Radom szyszka fc
RR1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Papageorgopoulos onderschept slim de pass. Jamułecki is nu in balbezit. Jamułecki passt de bal zonder na te denken. Raponi rent richting de bal. Raponi schiet op doel. Kujawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardeleanu met de inworp. Hút geeft de bal voor. Raponi rent richting de bal. Raponi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 1:0

9e minuut.
Inworp. Silaghi met de inworp. Raponi probeert naar een medespeler te passen. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kujawski trapt de bal weg van het doel. Boligłowa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rejman de bal onder controle te krijgen. Raponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raponi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jamułecki heeft problemen om de bal te vangen. Hút verovert de bal door een tackle van achteren. Hút passt de bal met de wreef. Raponi is nu in balbezit. Raponi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 2:0

24e minuut.
Raponi passt de bal met de wreef. Papageorgopoulos geeft een hoge lob. Daar is Jamułecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 3:0

26e minuut.
Pocilauskas met de inworp. Spyra rent richting de bal. Boligłowa rent richting de bal. Raponi is nu in balbezit. Raponi draait met de bal, schiet en ... Kujawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomianka 1994 Radom 28%, szyszka fc 72%.
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 3:0

53e minuut.
Sekuła is nu in balbezit. Sekuła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tournas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hút met een sublieme pass. Raponi is nu in balbezit. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 4:0

60e minuut.
Silaghi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boligłowa de bal. Boligłowa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ardeleanu de bal. Ardeleanu haalt uit met een fantastische trap. Kujawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hút rent richting de bal. Hút passt de bal met de wreef. Boligłowa rent richting de bal. Raponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raponi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sekuła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siekalski de bal onder controle te krijgen. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu schiet op doel. Kujawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 5:0

67e minuut.
Jamułecki met een snelle inworp. Hút is nu in balbezit. Rejman begaat een overtreding. Hút roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hút kan niet meer verder spelen. Świrski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pocilauskas met een snelle inworp. Papageorgopoulos rent richting de bal. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rejman geeft de bal voor. Styczek kan de bal niet met de borst controleren. Styczek geeft de bal voor. Raponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raponi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 6:0

89e minuut.
Siekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Raponi de bal. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap. Kujawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomianka 1994 Radom 27%, szyszka fc 73%.
Radomianka 1994 Radom - szyszka fc 6:0