Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne FCBayernFC
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Pitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiepur is nu in balbezit. Kiepur geeft een hoge lob. Daar is Tyrajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamiec met een snelle inworp. Kowalówka is nu in balbezit. Celiński onderschept slim de pass. Tyrajski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hirylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirylovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hirylovich neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Domański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 1:0

12e minuut.
Celiński met de inworp. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza passt de bal met de wreef. Hirylovich is nu in balbezit. Hirylovich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Voştinar is nu in balbezit. Voştinar passt de bal met de wreef. Kiepur probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Domański probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Nędza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirylovich rent richting de bal. Hirylovich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pitrescu speelt de bal door. Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Hirylovich rent richting de bal. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hirylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirylovich speelt de bal door. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 2:0

41e minuut.
Kiepur rent richting de bal. Kiepur passt de bal met de wreef. Hirylovich rent richting de bal. Hirylovich schiet op doel. Stróżyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Domański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Tyrajski de bal. Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 29%, FCBayernFC 71%.
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 2:0

48e minuut.
Kisielewski trapt de bal weg van het doel. Pitrescu kopt de bal weg. Daar is Kiepur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirylovich rent richting de bal. Hirylovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Rosado passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapłański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirylovich rent richting de bal. Hirylovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 3:0

52e minuut.
Celiński speelt de bal door. Kiepur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepur passt de bal met de wreef. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Kowalówka de bal. Kiepur is nu in balbezit. Kiepur met een sublieme pass. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 4:0

56e minuut.
Kapłański passt de bal zonder na te denken. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu passt de bal met de wreef. Hirylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirylovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 5:0

60e minuut.
Voştinar geeft de bal voor. Urbanek rent richting de bal. Pitrescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbanek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Truszczyński komt het veld opgelopen. Luiten komt het veld opgelopen. Rodrigo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Voştinar kopt de bal weg. Daar is Nędza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo draait met de bal, schiet en ... Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 6:0

81e minuut.
Truszczyński passt de bal in één keer door. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu met een sublieme pass. Daar is Luiten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luiten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pitrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigo passt de bal zonder na te denken. Kiepur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 36%, FCBayernFC 64%.
ZKS Orion Blizne - FCBayernFC 6:0