Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. TAG FC IASI..
541-11 Tactiek 3-2-3-2
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 50.3
outstanding Schieten solid
very good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Lomasto geeft een lange en hoge pass. Marzocca is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ribas Ródenas ... Strafschop! Ribas Ródenas krijgt een gele kaart. Marzocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marzocca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 1:0

11e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerquoni met de inworp. Sabay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Marzocca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cambal. Cambal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiankowski met de inworp. Lomasto is nu in balbezit. Lomasto geeft de bal voor. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 2:0

15e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Bułka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 3:0

17e minuut.
Hatemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatemo geeft een lange en hoge pass. Clondescu kopt de bal weg. Hatemo geeft een hoge lob. Marzocca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tychosen kopt de bal weg. Marzocca is nu in balbezit. Clondescu maakt een afschuwelijke overtreding. Clondescu krijgt een gele kaart. Marzocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lomasto met een snel genomen vrije trap. Marzocca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 4:0

20e minuut.
Wiankowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Wiankowski de bal. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Marzocca rent richting de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 5:0

22e minuut.
Clondescu kopt de bal weg. Hatemo is nu in balbezit. Hatemo probeert naar een medespeler te passen. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cambal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipara geeft een lange en hoge pass. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru schiet op doel. Raucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Wiankowski met de inworp. Lomasto rent richting de bal. Lomasto geeft een lange en hoge pass. Marzocca krijgt zijn hoofd ertegen. Bułka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 6:0

38e minuut.
Wiankowski geeft de bal voor. Marzocca rent richting de bal. Ribas Ródenas rent richting de bal. Marzocca verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen rent richting de bal. Tychosen passt de bal in één keer door. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tychosen kopt de bal weg. Marzocca rent richting de bal. Marmelo rent richting de bal. Marzocca onderschept slim de pass. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Bułka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 29%, FC IASI.. 71%.
F.C. TAG - FC IASI.. 6:0

48e minuut.
Tychosen probeert naar een medespeler te passen. Hatemo is nu in balbezit. Hatemo geeft de bal voor. Marzocca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 7:0

50e minuut.
Scutaru is nu in balbezit. Cao begaat een overtreding. Scutaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Marmelo met een snel genomen vrije trap. Cəbrayılov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Klungelig pakt Dias de Luta de bal. Cerquoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dias de Luta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dias de Luta kan niet meer verder spelen. Caillaud komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Cerquoni geeft een hoge lob. Scutaru rent richting de bal. Melachroinoudis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melachroinoudis krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Molkowski met een snelle inworp. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski passt de bal met de wreef. Lomasto rent richting de bal. Lomasto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tychosen rent richting de bal. Tychosen geeft een lange en hoge pass. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. Bułka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC IASI.. 8:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatemo met een snelle inworp. Tychosen geeft de bal voor. Marzocca rent richting de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Cambal verovert de bal door een tackle van achteren. Cambal met een sublieme pass. Klungelig pakt Scutaru de bal. Scutaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiankowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urtasun komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ribas Ródenas rent richting de bal. Ribas Ródenas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatemo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychosen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 38%, FC IASI.. 62%.
F.C. TAG - FC IASI.. 8:0