Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SJB Granada diego f c
5-3-2 SJB Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Suárez Rodríguez met een sublieme pass. Mancilla Navarro rent richting de bal. Mancilla Navarro met een sublieme pass. Macedo da Silva Rodilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo da Silva Rodilla schiet op doel. Paricio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 0:1

12e minuut.
Suárez Rodríguez kopt de bal weg. Gliński is nu in balbezit. Pérez Villarroya rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński draait met de bal, schiet en ... Arteaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pérez Villarroya rent richting de bal. Gliński onderschept slim de pass. Gliński speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Suárez Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Martin rent richting de bal. Martin probeert naar een medespeler te passen. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een hoge lob. Irazusta heeft problemen om de bal te vangen. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Domoraud onderschept slim de pass. Domoraud speelt de bal door. Martin geeft een hoge lob. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal in één keer door. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. Arteaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SJB Granada - diego f c 1:1

41e minuut.
Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński passt de bal zonder na te denken. Pañeda rent richting de bal. Charles onderschept slim de pass. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 2:1

43e minuut.
Suárez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Domoraud rent richting de bal. Domoraud geeft een lange en hoge pass. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SJB Granada 39%, diego f c 61%.
SJB Granada - diego f c 3:1

48e minuut.
Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik geeft een lange en hoge pass. Domoraud probeert naar een medespeler te passen. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 4:1

56e minuut.
Hayden geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodríguez Méndez de bal. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dorado is nu in balbezit. Dorado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Villarroya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel. Arteaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Domoraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoraud passt de bal met de wreef. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Arteaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 5:1

67e minuut.
Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda geeft de bal voor. Inworp. Martin met de inworp. Dorado geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 6:1

68e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles speelt de bal door. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ... Arteaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 7:1

72e minuut.
Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden geeft de bal voor. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Arteaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 8:1

78e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin geeft een lange en hoge pass. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Arteaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SJB Granada - diego f c 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SJB Granada 35%, diego f c 65%.
SJB Granada - diego f c 9:1