Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naranjito F.C Noob CF
NAR 433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


4e minuut.
Azconzábal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiri met de inworp. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Martínez Bartolomé de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durleci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martínez Bartolomé heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 1:0

11e minuut.
López Ramírez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeonkov met de inworp. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chkaf trapt de bal weg. Lobillo kopt de bal weg. Daar is García Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Janvion onderschept slim de pass. Sulewski rent richting de bal. Met opzet legt Yanguas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yanguas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sulewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sulewski kan niet meer verder spelen. Schuster komt het veld opgelopen. Janvion met een snel genomen vrije trap. Kiri rent richting de bal. Kiri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
García Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzegorzewski geeft een lange en hoge pass. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Simeonkov onderschept slim de pass. Simeonkov geeft de bal voor. Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Kiri rent richting de bal. Kiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek geeft een lange en hoge pass. Martínez Bartolomé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiri is nu in balbezit. Kiri draait met de bal, schiet en ... Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Simeonkov is nu in balbezit. Simeonkov geeft een lange en hoge pass. Durleci kopt de bal weg. Kiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 2:0

29e minuut.
García Muñoz kan de bal niet met de borst controleren. Durleci is nu in balbezit. Durleci met een sublieme pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 3:0

33e minuut.
Daar is Kiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Bartolomé rent richting de bal. Kiri onderschept slim de pass. Kiri schiet op doel. Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 4:0

37e minuut.
Grzegorzewski probeert de bal met de borst te controleren. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Kiri rent richting de bal. Kiri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Schuster onderschept slim de pass. Simeonkov is nu in balbezit. Simeonkov passt de bal in één keer door. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Chkaf bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durleci zal de hoekschop nemen. Kiri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Kiri is nu in balbezit. Kiri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 20%, Noob CF 80%.
Naranjito F.C - Noob CF 5:0

47e minuut.
Schuster met een sublieme pass. Durleci rent richting de bal. Durleci passt de bal zonder na te denken. Kiri rent richting de bal. Kiri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Durleci is nu in balbezit. Durleci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Kiri rent richting de bal. Kiri passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Khachatryan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachatryan geeft de bal voor. Kiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Durleci de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Azconzábal speelt de bal door. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiri de bal. Kiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 6:0

57e minuut.
Israelshvili komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bobadilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzegorzewski is nu in balbezit. Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Thiem da Silva komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Martínez Bartolomé trapt de bal weg van het doel. Lobillo kopt de bal weg. Thiem da Silva geeft een lange en hoge pass. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Schuster passt de bal zonder na te denken. Daar is Grzegorzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili draait met de bal, schiet en ... Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Chkaf met een harde bal richting middenveld. Bobadilla kopt de bal weg. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Noob CF 7:0

82e minuut.
García Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci met een sublieme pass. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Schuster geeft een lange en hoge pass. Durleci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert López Ramírez de bal onder controle te krijgen. Israelshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelshvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Martínez Bartolomé rent richting de bal. Israelshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Grzegorzewski is nu in balbezit. Israelshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski met een sublieme pass. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 19%, Noob CF 81%.
Naranjito F.C - Noob CF 7:0